Lamaia verde, catalizatorul grasimilor, stimuleaza slabirea in mod natural

Generalitati

Lamaia verde (denumita si lime sau limeta) este un catalizator natural al grasimii, stimuland arderea caloriilor si a depozitelor de grasime acumulate in timp. Datorita continutului bogat in acid citric, in vitamine si minerale, regleaza asimilarea substantelor nutritive, accelereaza digestia si elimina toxinele, prevenind acumularea kilogramelor si a toxinelor cauzate de un metabolism defectuos.

Din cauza aciditatii excesive insa, lamaia verde nu poate fi consumata cruda in cantitati suficiente pentru a oferi organismului aceste beneficii. De aceea, se recomanda administrarea unui supliment alimentar din lamaie verde, care imbunatateste starea generala de sanatate si aspectul corpului fara efectele adverse derivate din aciditate.

Importanta sursa de vitamine si minerale

Pe langa vitamina C, lamaia verde contine calciu, tiamina, vitamina A, zahar, fier, niacina, vitamina B, fosfor, riboflavonoina si proteine, elemente ce imbunatatesc respiratia si digestia, intaresc oasele si imunitatea, detoxifica si fortifiaza organismul, actionand astfel nu doar in tratarea, ci si in prevenirea bolilor.

Beneficii insemnate pentru sanatate si pentru silueta

Lamaia verde elimina toxinele, are efect antioxidant si regleaza asimilarea substantelor nutritive, favorizand atat digestia, cat si metabolismul hepatic. Combate constipatia, elimina toxinele, reduce depozitele adipoase, regleaza colesterolul, imbunatateste rezistenta oaselor, calitatea vederii si tonusul general.

Efectele adverse ale consumului excesiv de lamaie cruda

Pentru rezultate sesizabile, ar trebui consumate mari cantitati de lamai, cateva kilograme pe zi. Implicit, aciditatea excesiva naturala ar agresa intregul tub digestiv, in special stomacul, si ar ataca smaltul dintilor.

Doza zilnica recomandata de lamaie verde

lemo_silhouette

Lamaia verde este ingredientul principal al suplimentului alimentar 100% natural LemoSilhouette, produs de laboratoarele Medica Farmimpex SRL conform standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 22000 si avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare.

LemoSilhouette accelereaza slabirea intensificand arderea caloriilor, fara neajunsurile excesului de aciditate. Suplimentul mai contine guarana, ananas, aloe vera si portocal amar, care accelereaza digestia, combat retentia apei, vitaminizeaza, detoxifica si energizeaza, cresc elasticitatea pielii prin aport de colagen, precum si L-arginina, ce neutralizeaza amoniacul, detoxifiaza si regenereaza ficatul, imbunatatind raportul dintre tesuturile slabe si cele grase din corp. Nu contine substante agresive pentru organism, precum sibutramina - prezenta in numeroase produse pentru slabit.

Doza LemoSilhouette recomandata este de 1-2 pastile o data pe zi, dimineata, inainte de micul-dejun. Se recomanda asocierea cu un program regulat de mese, o alimentatie variata si echilibrata, miscare si un consum suficient de apa. Ritmul de slabire indus este de 2-4 kilograme pe saptamana (in medie, 12 kg pe luna). Produsul beneficiaza de o garantie de satisfactie de 100% pe 30 de zile de la achizitie.

Pentru a afla mai multe informatii, care sunt ofertele speciale LemoSilhouette si ce performante au obtinut cei care l-au incercat deja, accesati www.lemosilhouette.ro.