Biologia in sprijinul dermo-pediatriei

Bioderma

Produse de igiena si ingrijire recunoscute de piele
“Invatam pielea sa traiasca in acord cu biologia sa naturala”

Inca de la infiintare, BIODERMA a dedicat o mare parte din activitatea de cercetare cunoasterii mecanismelor naturale de functionare ale pielii.
Scopul: reproducerea acestora.

MECANISMELE NATURALE, MODELE ABSOLUTE
Cand pielea sufera in urma unor agresiuni externe Bioderma alege, in loc sa o trateze, sa formuleze molecule biomimetice* si procese ce accelereaza mecanismele sale biologice naturale.

INGREDIENTI ACTIVI 100% RECUNOSCUTI DE CATRE PIELE, 100% SIGURI
Produsele BIODERMA tind sa inlocuiasca substantele chimice straine pielii cu ingrediente 100% biomimetice*, pure si natural active, ce respecta fiziologia pieliii.

Gama ABCDerm

O INOVATIE DERMO-PEDIATRICA A LABORATOARELOR DE CERCETARE BIODERMA

ABCDerm o gama de produse de igiena si ingrijire pentru copii, ce beneficiaza de o carta exclusiva de siguranta dermatologica.

Siguranta inalta • Formulate fara parabeni, fara fenoxietanol, fara coloranti artificiali sau uleiuri esentiale, fara clorfenezina, fara MIT-MCIT, BHA sau BHT, fara clorhexidina, fara ftalati.
Eficacitate optima • Produsele de ingrijire ABCDerm sunt formulate din ingredienti activi puri, in doza optima.
Toleranta perfecta • Contin doar ingredientii strict necesari si al caror rol este clar definit. Pentru a minimiza riscurile, produsele.
Monitorizare completa • Monitorizare fara cusur ce poatestabili originea oricarui ingredient al oricarui produs din oricare farmacie.

De la nastere, piedea bebelusului joaca rol de protectie si reglare termica fata de conditiile de mediu. Insa, in primii ani de viata, pielea lui este mai vulnerabila, mai permeabila si mai expusa la infectii decat pielea unui adult. Sistemele naturale de protectie ale pielii bebelusului nu sunt complet dezvoltate la aceasta varsta.

Pentru ca toti bebelusii au pielea fragila, Laboratoarele Bioderma au adus experienta dermatologica in sprijinul pediatrilor prin formularea primei game de igiena si ingrijire pentru sugari si copii cu un nivel ridicat de siguranta si toleranta. Formularea stricta a gamei ABCDerm este in acord total cu fragilitatea pielii bebelusilor.

In baie

Baia reprezinta in acelasi timp o ocazie de joaca si bucurie. Transformati-o intr-un moment de apropiere intre dumneavoastra si bebelus.

Produse pentru bebelusi

ABC Derm Change preventiv

Funduletul bebelusului este uneori iritat. Sa previi e mai bine decat sa tratezi. Pentru a evita dermatita de scutec, urmati acesti pasi zilnic:

• Schimbati des scutecul copilului.

• La fiecare schimbare de scutec, curatati pielea cu produse hipoalergene, fara detergent.

• Lasati pielea descoperita cat mai mult timp.

• La fiecare schimbare de scutec, aplicati o crema preventiva care izoleaza pielea impotriva umezelii sau a murdariei.

ABC Derm Change intensiv

Ce facem cand funduletul este deja rosu si iritat?

ABC Derm Peri-oral

Bebelusul saliveaza excesiv si zona din jurul gurii este iritata. Aceste iritatii, frecvente la sugari si copii mici, apar de obicei cand ies dintii si saliva este in exces, aceasta continand o enzima foarte iritanta pentru piele.

Aplicati pe zona din jurul gurii un produs de ingrijire specific, ce contine un ingredient activ antienzima pentru a reduce iritatia si care protejeaza impotriva factorilor externi pentru a preveni infectiile secundare.

ABC Derm Babysquam

La un timp dupa nastere, pot aparea crustede de lapte. Mamicile contrariate au acum un remediu! Pentru a favoriza eliminarea crustelor de lapte, aplicati ABCDerm Babysquam si masati usor, evitand zona fragila a fontanelei.

Masajul bebelusului: apropiere si descoperire

Sfaturi pentru un masaj relaxant: