Clickmed
programare rapida la medic

Plombe dentare

Caria dentara
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Cum ii posibil ca un dentist sa se grabeasca sa-mi puna 5 plombe la dintii din partea superioara a gurii in o ora si jumatate?eu cred ca sa grabit foarte tare si nu sunt deloc multumita de plombele puse.diferenta dintre dinti si plombe este foarte mare.am platit bani frumosi am pastrat bonul fiscal.ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Plombe dentare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Buna Claudia
Si eu am avut de pus cateva plombe dar niciodata nu mi-a pus mai mult de una odata.Culoarea am observat ca se modifica in timp.Daca plombele ar fi bune si rezista in timp nu cred ca ar fi o probleme.Incearca sa ceri sfatul unui stomatolog sa vezi ce parere are
Succes, sa ai un zambet frumos:)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dorina6899908 (acum 15 ani)

Depinde de marimea plombelor ,dar culoarea sa stii ca nu se uniformizeaza niciodata,tot timpul va parea ca ai ceva intre dinti. Asta daca sunt pe partea exterioara, daca nu se vad ,le poti lasa asa. Oricum ,este bine sa ai pretentie sa obtii ceva de calitate, pt. banii dati.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
(acum 15 ani)

cu doua zile in urma si mie dentistu mi-a pus 3 plombe in 20 minute,dintre care 2 plombe pe o masea de minte: una pe partea de sus, iar cealalta in laterala.Acum am o durere usoara care persista pe toata durata zilei, iar la cald ma doare de imi vine sa ma urc pe pereti.Partea p***a e ca eu sunt de langa Petrosani, iar dentistul e din Cluj-Napoca.Va dati seama ca m-am dus pana acolo doar pt. niste plombe.Am zis ca ma duc la "sigur", ca doar ma las pe mana unui fost profesor universitar in stomatologie(Ghidrai Ghe.) Colac peste pupaza, la marginea plombei mi-a lasat o parte din carie incat pot sa bag gamalia unui ac.Asta am observat doar cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda.Sfatul meu este: feriti-va de medicii in varsta caci nu mai vad bine, nu-i mai ajuta reflexele, iar experienta nu le poate inlocui cele doua neputinte.Asta daca nu vreti sa patiti ca mine.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.