Clickmed
programare rapida la medic

Tensiune intracraniana?

Diverse Hipertensiune intraoculara Hipertensiune intracraniana
Intrebare postata de 11118542 cu 15 ani in urma

Am dureri de cap zilnice sub forma de apasare la nivel frontal si ochi. Am fost la neurologie si mi-a facut un EEG. Mi-a spus sa nu-mi fac probleme pt. ca am spasmofilie si din rezultatele la ochi, am hipertensiune intracraniana de 40. Iau tratament injectabil cu Milgama N. Ochii ma apasa in continuare, dar lucrez mult la calculator. Am avut si o sinusita (zic eu) de vreo 4-5 luni cu dureri mari de cap la nivelul ochilor si a fruntii. Nu mai stiu ce sa cred. Ce am? A revenit sinusita sau ma doare capul din cauza tensiunii intracraniene. Dar n-am auzit pana acuma de dureri de cap din cauza tensiunii intracraniene, si, de ce creste aceasta tensiune. Stiti cumva?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tensiune intracraniana?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Dorina6899908 (acum 15 ani)

La ora actuala,in orice afectiune neurologica,ce vizeaza circulatia sanguina,trebuie consultat si cardiologul. Daca nu ai facut, este bine sa faci si un EKG ,plus o ecografie la inima. Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexandru1086805 (acum 15 ani)

... Si mergi si la un medic orl sa vezi daca intr-adevar ai sau ai avut sinuzita (de obicei se trateaza cu antibiotice, dar de cele mai multe ori tratamentul nu este eficient si simptomele revin).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexandru1086805
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexandru1086805
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Elena343 (acum 15 ani)

Buna.

Durerile de cap, pot proveni de la nenumarati factori, in cazul tau, cel principal fiind ochii.
Asa cum ti-a spus medicul, Hipertensiune intracraniana, poate fi foarte suparate provacand lipsa de concentrare si intoleranta la lumina (de obicei).

Ce te-as sfatui eu: In afara de a lua Milgama N, sau orice tip de medicament anti-inflamator (MILGAMA N se foloseste la afectiunile neurologice inflamatorii, migrena...etc), sa-ti cumperi ceai de musetel de 2 ori pe zi (in deosebi dimineta si seara) pe ambii ochi timp de 15min (sau cat timp ii poti tine).

Pe langa acestea Evita pe cat posibil contactul direct cu orice aparatura tip LCD/Plasma (TV,PC...).

Trimite-mi un mesaj pe forum daca ti-ai facut analize la oftalmologie, ... si poate ai si hipertensiune arteriala.
Sunt multi factori pe care eu nu ti pot ghici.


Mult succes

Raul Iordache, Baia Mare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena343
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena343
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
11118542 (acum 15 ani)

Buna,
Da, am analize la ochi din august 2008. Neurologul a spus ca nu sunt probleme, ca tensiune la fundul de ochi e buna (asa mi-a spus si oftalmologul). Tensiunea arteriala e mica - 7 cu 9. Ideea e ca, in urma tratametelor cu Ca&Mg, Milgama, m-am simtit foarte bine; chiar in perioada sarbatorilor cand am avut timp de relaxare si odihna, n-am mai avut probleme gen "dureri de cap". Pana la urma cred ca e pe baza de stres si oboseala. Am facut ieri si o ecografie transcraniana si totul a fost OK. Intr-adevar uneori (dar nu zilnic si permanent) mai simt dureri de cap dar, am inceput sa beau ceai Ginko Biloba si sa ma las de fumat. Cred ca nu voi mai avea probleme.
Multumesc pentru sfaturi si voi incerca ceaiul de musetel pe ochi. Mersi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de 11118542
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de 11118542
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MARIA MELHA (acum 11 ani)

EU AM FOST DIAGNOSTICATA DE DOI ANI CU TENSIUNE INTRAOCULARA(TENSIUNE IN FUND DE OCHI) SI NU ESTE DE GLUMA CU ACEASTA BOALA DEOARECE DUCE LA GLAUCOM=ORBIRE PROCES IREVERSIBIL.CONSULTATI NEAPARAT UN OFTALMOLOG.MIE MI S-A SCHIMBAT TRATAMENTUL DE DOUA ORI

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Incep prin a va spune cateva date despre ceea ce cred eu ca este o problema. In ultima vreme relatia mea cu partenera este foarte tensionata.Daca la inceputul relatiei totul era frumos pe...

Intrebare postata acum 14 ani in Psihologia cuplului.

buna,azi mi-am luat o tensiune si am ramas socata:14/4,se poate sa fie minima 4?Daca da,de ce,ce demonstreaza ???Multumesc!

Intrebare postata acum 15 ani in Hipertensiunea arteriala (HTA).

cat de benefic este tratamentul cu omega 3 ptr tensiunea intracraniana? sunt acizii grasi benefice in acest caz ? tratamentele cu noni dau rezultate ?

Intrebare postata acum 15 ani in Accidentul vascular cerebral.

Fiul meu are 19 ani .La controlul pt adeverinta de ora de sport ,medicul de familie a constatat tensiune arteriala .I-am facut investigatiile la medicul cardiolog dar nu ia gasit nimic .Ce sa fac ?...

Intrebare postata acum 15 ani in Hipertensiunea arteriala (HTA).

In urma operatiei de tiroida, adica eram Hiper si acum sunt Hipo, am tensiune mica si ritmul batailor inimi - mic. Ce pot face?

Intrebare postata acum 15 ani in Dezechilibrele hormonale.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.