Clickmed
programare rapida la medic

Seleniul si importanta lui in dieta

Diete
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 16 ani in urma

Cum pot sti daca e nevoie sa iau seleniu suplimentar,atata timp cat eu mananc f.multe legume(cea mai buna friptura,pentru mine e...salata!?)este suficienta cantitatea de seleniu numai din alimentatie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Seleniul si importanta lui in dieta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

Buna! Inainte sa ma apuc sa tin dieta aveam aprox 67,5 Kg. De 2 luni am renuntat sa mai mananc mancare gatita. Mananc doar salate (fara ulei), fructe mai ales mere si pepene, branza dietetica,...

Intrebare postata acum 14 ani in Diete.

Am inceput de 10 zile o dieta cu capsula de slabit...pot spune ca rezultatul este din ce in ce mai bun, cu toate ca ma simt oarecum slabita deoarece niciodata nu simt foame si nu pot manca, mananc...

Intrebare postata acum 14 ani in Diete.

am probleme cu spatele si trebuie sa slabesc minim 15 kg dar imi este foarte greu sa tin dieta

Intrebare postata acum 15 ani in Diete.

La noi se sare dintr-o extrema in alta. Daca - din motive medicale - o perioada nu trebuie sa consumi sare iodata si alimente bogate in iod, ai incurcat-o. Sare fara iod? La supermarket - doar...

Intrebare postata acum 15 ani in Diete.

As dori sa-mi spuneti despre alimentatia in hipotiroidism. Ce este indicat si ce este de evitat.

Intrebare postata acum 15 ani in Diete.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.