Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare precoce

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de izabela6 cu 15 ani in urma

Am 33 ani sunt casatorit de 9 ani .problema mea este ca am un penis de dimensiuni reduse,si parca nu ar fi de ajuns sufar si de ejaculare precoce. sotia mea nu este dispusa sa facem sex in fiacare noapte;imi spune ca o doare capul sau spatele etc.nu imi spune ca eu sunt cauza si mi-a spus odata ca ei nu-i place sa faca sex.mi-am pus deseori intrebarea daca ar avea pe altcineva, desi sunt sigur ca ma iubeste.imi doresc foarte mult sa-mi satisfac sotia pe plan sexual de aceea va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac pentru marirea penisului si impotriva ejacularii precoce. cand facem sex o facem cu pasiune unul fata de celalalt.un preludiu excelent ,inclusiv sex oral ,dar cand ajungem la actul sexual propriuzis nu rezist decat foarte putin. urmatoare incercare este mai buna si uneori chiar de durata.repetam asa de mai multe ori pe noapte in speranta ca exercitiile vor atenua problema ejacularii precoce.va rog un raspuns cat mai clar la problemele mele.va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare precoce"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (84)

Florian Alex (acum 15 ani)

Ioan, poate ar trebui sa o intrebi pe sotia ta daca are orgasm. Poate faptul ca nu ajunge la placerea maxima o impiedica sa aveti contact sexual. Nu conteaza dimensiunea penisului (un penis de dimensiune medie are in jur de 15 cm, prespun ca te incadrezi in medie). Incearca tehnica squeezing: apasa la baza glandului cand simti ca s-ar apropia ejacularea. Pe de alta parte, nu-ti recomand sexul oral o perioada de timp (este foarte excitant si iti poate determina ejacularea precoce). Incearca intai sa o satisfaci tu pe ea, iar apoi o sa finalizezi tu actul sexual (daca e posibil). Nu cred ca un penis mult mai mare ti-ar satisface sotia, ci o tehnica imbunatatita. Poate ar trebui sa te concentrezi si asupra placerii sotiei tale. Ea a avut vreodata orgasm...? Iar in ce priveste tulburarea de erectie, majoritatea sexologilor considera ca problema ejacularii precoce este de ordin psihic, determinata de diverse inhibitii, frustrari, probleme de cuplu, esecuri, etc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
creier (acum 10 ani)

Se poate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Optimist (acum 10 ani)

http://adf.ly/Z8FNe

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marius4711 (acum 9 ani)

Pastile ejaculare precoce – http://bit.ly/12gG1e7

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Buna Ioan
Principalele cauze ale ejacularii precoce sunt de origine psiho-comportamentale:
-tensiune emotionala puternica, stres, frica esecului, oboseala, anxietate
-un conflict relational cu partenera
Pentru a reusi sa treci peste aceste probleme vei avea nevoie de suport si din partea partenerei, ea trebuie sa te inteleaga si sa te ajute.
Stiu ca se gasesc niste tratamente dar iti recomand sa mergi la un doctor urolog inainte de a le folosi
Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dorel stefan (acum 15 ani)

b

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de dorel stefan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de dorel stefan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
007 (acum 12 ani)

(e cam vechi mesajul dar...totusi)
incearca produsul "chinese brush" (se zice ca e cel mai bun, se gaseste pe net)-, sau niste exercitii "chinezesti" de control al ejacularii care te ajuta sa-ti faci "reflexe" sexuale noi: se fac 9 penetrari (lente) de cate 9 ori, (una profunda si 8 superficiale, 2 penetrari profunde si 7 superficiale, 3 profunde+ 6 superficiale, 4 profunde + 5 supericiale, 5+4, 6+3, 7+2, 8 profunde si una superficiala) dupa aia se repeta de cate ori poti cate un ciclu de asta... te ajuta sa intarzii reflexul ejacularii, si vei putea sa faci si normal, fara numarat mai mult timp, dupa o vreme.
sexul oral nu te ajuta, te face sa termini si mai repede.
poti sa incerci insa sa compensezi tu cu sex oral, si numai dupa ce e satisfacuta ea, sa-ti vezi si tu de placerea ta.
implica-te emotional cat mai mult...pt femei partea emotionala e la fel de importanta ca partea fizica, cu cat oferi mai multa tandrete si afectiune cu atat is va recapata pofta, poate nu doreste sex asa cum doresti tu, dar sa se simta iubita precis vrea ca orice femeie...
iar orgasmul nu trebuie sa fie un scop in sine pt ca atunci nu funtioneaza, scopul primordial trebuie sa fie sa oferi si sa primesti afectiune si intimitate, de chestiile acestea se bucura si daca n-are orgasm. orgasmul ei nu vine la comanda ci numai cand vrea, de la sine...
la multe cupluri viata sexuala se transforma in ceva mecanic, un fel de sport de performanta in care orgasmul este singurul scop.
e importanta si comunicarea, sa o intrebi ce isi doreste, ce i-ar placea sa faci, ca sa-i revina dorinta?
iar pentru marire exista niste centuri (de gen "phallosan") care sunt teoretic bune, dar am citit de o metoda care e gratis, se bazeaza pe alternata dintre rece si cald (ca la un dus scotian):
trebuie sa-ti masezi penisul cu gheata pana se face mic de tot, iar dupa aia sa iti incalzesti puternic mainile cu ceva, (radiator, soba, aparat de uscat parul) si sa le tii pe penis pana incepe sa-si recapete dimenisiunea si sa incepi sa tragi de ea de parca ai vrea s-o alungesti, pana intra intro usoara erectie (cand e total in erectie nu mai functioneaza), iar dupa aia iar cu masaj cu gheata (sau apa rece de tot) pana se contracta. se repeta exercitiul asta de cel putin 7 ori. le faci zilnic pana vezi rezultate (luni de zile). se produce o alungire a tesuturilor din cazua alternantei rece-cald...
dar poti folosi si un inel din cauciuc (se gasesc pe net) care se fixeaza la baza penisului, retinand sangele in corpul penisului,si facandul mai groasa, ceea ce poate fii foarte placut partenerei...(forma conteaza mai mult, adica marimea glandului sa fie cat mai mare, exista exercitii speciale si pt asta pt marirea glandului)

BAFTA :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alex (acum 11 ani)

Hmmmm... nu stiu cat de grav e la voi dar la mine e naspa rau. Nu stiu ce inteleg unii prin ejaculare precoce insa eu nu pot sa imi fac o relatie ca imi dau drumul si cand ma sarut cu o fata. Este extrem de jenant si nu vreau sa dau detalii. Totul a culminat cand am avut un orgasm in timp ce ma tundea o frizerita!! ce pot sa zic decat ca sunt distrus din punctul asta de vedere. Am o viata sexuala dezastruoasa de mai bine de 4-5 ani. Totul era ok inainte pana sa ramana gravida sotia. Dupa ce a nascut cat si in timpul sarcinii viata mea sexuala nu a mai existat ... acte sexuale ac***a in cazuri norocoase o data pe luna. De aici banuiesc ca au inceput sa mi se traga aceste probleme. Apoi au inceput frustrarile, tensiunile ... stare mea de spirit extrem de distrusa, despartiri de sotie, etc. Am incercat fel si fel de metode insa degeaba. Am incercat sa am si alte relatii insa s-a dovedit ca e chiar mai rau cu alte femei, in ideea ca am ejaculat inainte de penetrare. Am incercat entran forte, acesta fiind singurul care cat de cat m-a mai ajutat. Am mai incercat sa beau mult astfel incat sa ma dezinhib si sa pot avea un contact sexual cat de cat mai normal. Ideea e ca nu vreau sa apelez la alcool sau pastile de genul Entran pentru ca in primul rand nu imi place alcoolul consumat des, iar de pastile am fugit toata viata. Am vrut sa incerc tehnica de a face dragoste des cu sotia, ea intelegand situatia mea, insa din pacate datorita situatiei destul de incordate dintre noi nu am reusit sa pot avea cu ea o viata sexuala constanta (zilnica) pentru a putea vedea daca da rezultate. La alte persoane nu am la cine sa apelez din punctul asta de vedere, care sa ma inteleaga, ceea ce mi se pare normal... adica cine ar fi de acord sa faca dragoste cu mine zilnic pentru a-mi imbunatati eu viata sexuala? Ca sa imi fac alta relatie in situatia data .... este exclus. Deci e ca naiba.
Acum voi incerca un tratament de 3 luni cu Pro-long pentru ca sunt mai mult decat disperat!! daca va da rezultate va voi tine la curent. De curand am cunoscut o fata f draguta, imi place mult, insa de 2 ori am fost la un pas de a avea contact sexual si evident eu am ejaculat inca de cand ne sarutam, eu cautand apoi motive sa nu continuam datorita situatie jenante in care ma aflam. Binenteles ca ea nu stie ce mi s-a intamplat, sau cel putin asa sper.
Am fost mai demult la o clinica insa tratamentul, vizitele cat si pastilele pe care trebuia sa le iau pur si simplu nu reuseam sa la platesc la cat de scumpe erau!!! de ex. o vizita la doctor ma costa 300 lei, trebuia sa iau o pastila pe zi care costa 100lei/pastila. Vizite la doctor trebuia sa fac in mod constant si evident trebuia sa fac dragoste in mod regulat, ceea ce la mine era un pic complicat datorita situatiei in care ma aflam cu sotia in acea perioada.

Asa ca voi incerca acest tratament care a venit chiar azi de undeva de la Iasi prin curierat si sper sa aibe efect!! Va multumesc celor care mi-ati citit povestea, si in cazul in care va aflati in aceeasi situatie, fruntea sus pentru ca altceva nu stiu ce as putea spune. Eu inca sper problema asta o voi rezolva cat de curand.

P.S.: daca totusi cunoasteti variante de a ma vindeca de problema asta v-as fi extrem de recunoscator daca ne-ati impartasi-o si noua, celor cu probleme. Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
joejoy (acum 10 ani)

salut Alex , sper sa nu ma ocolesti dar si eu am aceeiasi problema.este foarte jenant, dar vreau sa aflu daca ai reusit sa scapi de elacularea fff precoce

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de joejoy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de joejoy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21614024990 (acum 3 ani)

Salut ai reusit sa rezolvi problema?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21614024990
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21614024990
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
valentin (acum 11 ani)

Si mie mi s-a intamplat sa ejaculez inainte de penetrare dar cu alte femei.cand e ceva nou preludiu prea mult timp si banuiesc ca asta e problema mea.cu sotia nu am probleme de genu asta.e jenant am iesit cu o alta tipa si dupa preludiu cand sa o penetrez am ejaculat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
laurentiu (acum 11 ani)

Am avut si eu astfel de probleme si te inteleg prin ce treci dar am gasit pe net un manual foarte complet despre astfel de probleme si m-a ajutat. Daca vrei sa-ti arunci o privire pe site iti dau adresa: http://www.oradesex.com/produse-3/

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 11 ani)

Tratament original, 100% natural
Grila de preturi este valabila numai pana la sfarsitul anului 2012.


investigatie clinica 60 lei
+ metoda cadru

Diabet tip II 600 lei
Prurit 175 lei
Torticolis 2.350 lei
Ulcer varicos 1.025 lei
SIDA 1.415 lei
Sinuzita 325 lei
Candidoza genitala 370 lei
Fibrom uterin 690 lei
Pietre la rinichi 765 lei
Herpes genital 1.035 lei
Adenom de prostata 390 lei
Pelada 125 lei
Tumoare pe creier 3.845 lei
Cancer 2.735 lei
Suprimare impotenta 1.555 lei
Hematom pe creier 3.270 lei
Insuficienta renala 320 lei
Tonic general + alte afectiuni 915 lei
Tuberculoza 450 lei
Marire penis 1.035 lei
Fistula coccigiana 1.070 lei
Sutura chirurgie plastica 320 lei
Hirsutism 310 lei
Micoza 340 lei
Otoscleroza 380 lei
Spondiloza cervicala 285 lei
Leucemie 5.896 lei
Hipogonadism 1.690 lei
Gonartroza 770 lei
Poliartrita reumatoida 700 lei
Otita 232 lei
Virusul C 1.560 lei
Rectocolita ulcero-hemoragica 1.670 lei
Hodgkin tip SN STD.IV A 1.710 lei
Ejaculare precoce 450 lei

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei (acum 11 ani)

Date de contact: tel.: 0742 139 999, persoana de contact: savant Gheorghe Sarbu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dennis (acum 11 ani)

am 12 ani si am pennisul de 15 cm e bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dragos (acum 11 ani)

am si eu o simpla intrebare: cat timp asteptati intre actele sexuale? adica intre primul si al doilea ca de exemplu...ms anticipat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bebica1983 (acum 11 ani)

Incearca sa iei c***a. Sunt foarte bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bebica1983
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bebica1983
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alex (acum 11 ani)

Problema ejacularii precoce nu este una complicate, dar totusi una complexa. Aici http://filesmy.com/file/03LHN este explicatia unui medic urolog. va sfatuiesc sa-l priviti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
viorel-andrei (acum 11 ani)

Ejacularea precoce poate fi tratata pe cale naturala http://filesmy.com/file/03Lh80

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
By (acum 11 ani)

Buna baieti!
am si eu o problema. Sunt femeie si am probleme cu partenerul din cauza ejacularii precoce. i-am spus ca sunt putin cam nemultumita din cauza asta si ca nu ar fi rau daca am incerca impreuna sa gasim o solutie, dar de cate ori incerc sa intervin asupra acestei probleme el schimba subiectul, sau imi zice ca el nu stie din ce cauza i se intampla asta si nu imi mai ramane nimic de spus. pur si simplu nu mai stiu cum sa i spun sa ia in serios problema asta. m-am gandit ca poate daca i spun eu de lucrul asta poate isi simte orgoliul ranit? nu stiu, imi e greu sa i inteleg pe barbati...
chiar am nevoie de un sfat in legatura cu acest subiect. Va multumesc anticipat!
P. S. nu m-am certat niciodata cu el din cauza asta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 5

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

din cate mai tin minte..ai putea vand un sport gen baschet/handbal,iar in legatura cu medicamentele,consultau un medic,pt inceput cel d familie

Intrebare postata acum 14 ani in Disfunctii sexuale masculine.

am 35 de ani si mi s-a intamplat sa in ultimele 3 luni sa ejaculez de destule ori mai repede decat partenera mea....deja a devenit distanta si nu stiu cum as putea sa tratez acest neajuns.....deja...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

buna ziua. sufar de ejaculare precoce. am cautat tot felul de "leacuri". vreau cat mai repede sa scap de aceasta problema. am auzit ca PREMATROL ar putea rezolva problema. este adevarat?...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

AM 19 ani. Sunt la inceputul vietii sexoale si sufar de ejaculare precoce care apare chiar si inainte de penetrare. Contactele pe care le-am avut au fost in conditii de stres. Ar putea fi asta...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

Salut. Pana in urma cu vre-o 3 ani am suferit de o boala : prostatita. Aceasta boala m-a chinuit vre-o 5-6 ani de ma lasase aproape impotent., iar cantitatea de sperrma se redusese la cateva...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.