Clickmed
programare rapida la medic

Dc

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Alina533116461 cu 15 ani in urma

Cum as putea sa trec peste o relatie care a durat ff mult si cum as putea zice lui ca sunt insarcinata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

andrei178 (acum 15 ani)

Esti insarcinata cu cel care ai avut o relatie de lunga durata? Doresti copilul? Daca da, atunci trebuie sa-i spui. Ii spui ca ai ceva de vorbit cu el direct si cand va intalniti (cauta si tu un loc mai relaxat, nu in aglomeratie...)spune-i ca in urma ultimelor relatii sexuale cu el ai ramas insarcinata. Poti sa-i mai spui ce ai hotarat (daca il pastrezi sau nu)si faptul ca ti s-a parut de datoria ta sa-i spui, ca doar e tatal copilului. Acum depinde foarte mult in ce relatii ati ramas dupa ce v-ati despartit. Sfatul meu e sa nu te jelesti, sa nu-l santajezi, ca oricum va rectiona negativ daca e...ci sa-i spui doar ce s-a intamplat, ce ai hotarat, si sa-l intrebi care e parerea lui si daca iti va fi alaturi in decizia ta. Tu decizi! Curaj si multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Florian Alex (acum 15 ani)

Ca treci peste o relatie care a durat mult timp, ar trebui sa o inchei intr-adevar. Ori pana nu iei o hotarare privind sarcina si decizi capitolul incheiat in ceea ce-l priveste pe fostul, indiferent daca pastrezi sau nu copilul, relatia nu este incheiata.
Oricum, iti trebuie multa forta, optimism, curaj si incearca s iei cele mai bune decizii, in ceea ce te priveste pe tine si copilul nenascut. Eventual discuta cu una din prietenele tale sau parinti (daca ai intr-adevar o relatie de prietenie sincera) te poti descarca in primul rand. Apoi incearca sa nu iei decizii la nervi sau din disperare pentru ca s-ar putea sa le regreti. Dora ti-a dat sfaturi realiste si bune, urmeaza-le. Noi suntem aici, daca vrei sa fim alaturi de tine, te ascultam...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
emilia69113249 (acum 15 ani)

Aici conteaza si motivele despartiri.Totusi eu zic k pt acel copil merita orice sa fac...... daca tu nu ai destula putere sa treci peste tot gandestete ca "el" traieste prin tine si nu are nici o vina de ceea ce se intampla.Te inteleg,stiu ca e usor sa vorbim pt k nu suntem noi in locul tau,dar raman la aceasi parere k trebuie sa infrunti realitatea si destinul , sa iti "iei inima" in dinti si sai spui tatalui "vestea".Daca iti este frica de reactia lui,sau poate sti k nu va dori acel copil........ eu zic k este decizia ta,iar el a fost constient de la inceput k acest copil poate aparea daca nu va protejati.Inainte sa iei o decizie gandestete si la acea fiinta ce traieste in tine si la multe alte lucruri.Decizia iti apartine,mult succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de emilia69113249
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de emilia69113249
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.