Clickmed
programare rapida la medic

Intrebare

Investigatii Dereglari ale glandei suprarenale Tumoare suprarenala
Intrebare postata de Dyia cu 15 ani in urma

Am 27 de ai si mi-am facut analizele(pentru a vedea cauza hipertensiunii arteriale oscilante dureri puternice de cap ametei puternice obosela lipsa de concentrare amorteli in corp agitatie etc ... stari pe care le amzilnic)si la analize a iesit proteina c reactiva 15 vsh 20 ca 7.99 cortizol 687.astea sunt analizele care nu sunt i limita normala si ceva din hemoleucograma ceva de genul mcw si mch .vreau sa intreb daca cortizolul poate fi responsabil de toate starile mele de rau zilnic ? sa fie din cauza pshica cortizolul asa mare ? sau ceva tumoare?mi-am facut acum cateva luni rmn la suprarenale si la cap si nu s-a vazut nimik(ceva la hipofiza mic de ca 3 mm care zic medicii ca nicinu se vede si oricum nu ar secreta ceva care sa-mi dea starilea astea) va rog ajutati-ma cu un sfat cu o parere.cortizolul mare ce efecte negative are asupr acorpului is cum se normalizeaza el sa zic asa?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dorina6899908 (acum 15 ani)

Corticozolul este un hormon produs de glanda suprarenala si este raspunsul la stres. Poate creste tensiunea arteriala, glicemia si poate da infertilitate. Valorile normale sunt de 20 mg/zi sau 55 micromicroni/zi. Cresterea valorii se poate datora stresului, depresiei, a unei boli, febrei, hiperdiroidei ,interv. chirurgicale, fricii, durerii,etc. Oricum ,trebuie sa mergi neaparat cu investigatiile mai departe ,aici trebuie vazuta si eventuala dereglare a glandei pituitare.....Deci, sigur ai consultat un medic care ti-a recomandat toate aceste analize,mergi si discuta cu el si daca nu esti multumita, apeleaza la altul, dar mergi mai departe. Multa sanatate !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina6899908 (acum 15 ani)

Scuze pt. greseala de tastare...CORTIZOLUL.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina6899908
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina6899908
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.