Clickmed
programare rapida la medic

Cum trb luate? Varsta conteaza? va rog sa-mi raspundeti.

Contraceptie
Intrebare postata de elena -ioana cu 15 ani in urma

Buna ziua! De foarte putin timp mi-am inceput viata sexuala. as vrea sa iau anticonceptionale, dar nu sunt prea documentata in domeniul acesta. in vederea eliberarii acestora, trebuie sa merg la medicul ginecolog sa mi le prescrie? e o simpla consultatie sau trebuiesc facute analize? si mai e o problema. am doar 17 ani. imi va prescrie medicul anticonceptionale la varsta aceasta? Eu kiar vreau sa iau pt ca nu am incredere in prezervative. Si dupa primul si singurul contact sexual pe care l-am avut pana acum am luat postinor-2 desi am folosit si prezervativul.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum trb luate? Varsta conteaza? va rog sa-mi raspundeti."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

carmen658 (acum 15 ani)

Buna,
Este bine sa ai un doctor ginecolog. El te te va indruma cel mai bine ce sa faci si cum sa te feresti pentru a nu ramane insarcinata. El te va consulta si iti va da o reteta pentru aceste anticonceptionale. Nu este bine sa le iei tu de capul tau.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de carmen658
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de carmen658
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei178 (acum 15 ani)

Toate informatiile astea le vei afla cu siguranta de la un medic ginecolog sau la un cabinet de planing familial. Sigur trebuie sa-ti presgrie anticonceptionale numai dupa un dialog in care sa afle daca ai probleme sau nu. E important sa ti se stabileasca exact ce ti se potriveste cel mai bine. Chiar daca ai 17 ani, daca ti-ai inceput viata sexuala, iti va prescrie ceva. Inca ceva, daca imi permiti: SCOATETI DIN CAP IDEEA CA NU AI INCREDERE IN PREZERVATIVE, SUNT TOTUSI CEA MAI SIGURA METODA ANTICONCEPTIONALA SI IMPOTRIVA BOLILOR CU TRANSMISIE SEXUALA DINTRE TOATE METODELE!!!! Esti la inceputul vietii tale de femeie matura si daca vrei sa ramai sanatoasa si sa nu ai probleme, oricata incredere ai avea in partener, foloseste-le! Si inca ceva: nu mai lua Postinor aiurea! Se iau numai in caz de forta majora, altfel risti sa-ti dereglezi sistemul endocrin! Sanatate iti urez si sa interbi oricand orice nelamurire ai, ca sa ramai o femeie sanatosa si cu o viata implinita!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
georgian9103758 (acum 15 ani)

Buna,
Obligatoriu trebuie sa te duci la un ginecolog inainte de a lua pilule. Ita va da sa faci niste analize si iti va pune cateva intrebari. Eu de exmplu luam pilule gratuit, pe baza carnetului de student de la Maternitatea Giulesti. Acolo este un cabinet de Planning familial.Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de georgian9103758
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de georgian9103758
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
[email protected] (acum 10 ani)

a cita zi dupa ciclu putem lua diane 35

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.