Clickmed
programare rapida la medic

Poate avea cancer mandibular ? raspuns medic

Fumatul
Intrebare postata de Utilizator11607004875 cu 3 ani in urma

Bună ziua ma numesc Ana Maria am 24 de ani si de jumătate de an ma confrunt cu o problema foarte grava am fost la foarte mulți medici dar nu m au putut ajuta. Totul a început cu gingiile inflamate care zvacnesc si ma ard(senzație de arsura) continuu. Inițial mi sa spus ca am o gingivita dar nu este pentru ca starea mea se agravează în decursul acestor luni dinții mei și-au schimbat poziția foarte tare efectiv au coborât în jos foarte mult ma refer la partea de sus(maxilarul) iar acum în afara de ceea ce vam spus a mai apărut ceva osul mandibulei sa subțiat si sa micșorat foarte tare efectiv se strânge foarte rău de la o zi la alta iar durerile sunt foarte marii! Am observat ca si în partea de sus a maxilarului osul sa absorbit foarte tare! În zona obrajilor si dedesuptul lor parca se absoarbe obrajii mi sau micșorat pe măsură ce osul mandibular se micșorează si se strânge simt o presiune si o durere foarte mare si în partea de sus efectiv se duce văzând cu ochii ar putea fi cancer?? unde as putea sa mai merg la ce medic nici un medic nu ma poate ajuta?se agraveaza foarte repede. Varog frumos dați-mi un sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate avea cancer mandibular ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator21607080320 (acum 3 ani)

Faceti o radiografie de craniu sau un CT de craniu si mergeti la un neurolog , la un reumatolog , la un dr, maxilo - dentar , la ORL . la toti si cereti parerea si vedeti ce spun poti acestia .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21607080320
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21607080320
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 3 ani)

Luati legatura cu medicul de familie si vedeti catre care specialist va trimite mai repede. In familie aveti persoane care au seferit de parodontoza?

Sanatate! Cu cat mai repede actionati, cu atat mai bine si pentru starea de sanatate fizica si pentru stresul trait. La varsta dvs., trebuie sa raspunda mai usor organismul la tratamente.

Sanatate!

Roxana Pătrașcu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.