Clickmed
programare rapida la medic

Boli pulmonare

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de laurentiu106 cu 15 ani in urma

Am o fetita de 7 ani si la un control medical din cauza unei bronsite i s-a facut IDR care a fost destul de mare. Am inceput un tratament preventiv care va dura mai mult. Va rog sa-mi spuneti daca cineva a mai avut asemenea probleme.va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boli pulmonare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

IULIANA-ANA (acum 15 ani)

Din cate stiu ar trebui facuta o ecografie, pentru a vedea cat de grava este afectiunea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IULIANA-ANA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IULIANA-ANA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Natalia25118972 (acum 15 ani)

asta am patit si eu cu mult timp in urma!acum am 27 de ani!!tr facuta o radiografie!daca se vede ceva bine daca nu , nu luati tratament numai pt ca IDR-ul este mare!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Natalia25118972
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Natalia25118972
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
maria (acum 13 ani)

am vazut cu intarziere ingrijorarea ta dar iti voi raspunde acum, eu am o fetita de 7 ani la una dintre raceli mai puternice i s-a facit un IDR care a iesit mare, medicul mi-a spus ca este suspecta de TBC a fost groazini nu am vrut sa accept acest diagnostic am trecut prin clipe groaznice am umblat din spita in spital pana mi-am luat copilul si am plecat la Bucuresti la Institutul Marius Nasta, acolo am intilnit un medic care m-a lamurit ca nu este TBC, i-a facut bronhoscopie sa vada daca exista acel baccil a iesit negativ, copilul avea o infectie la plamini in urma racelilor ne tratate corespunzator, adica ii dadeam ce imi dadea medicul pediatru, la acel spital ia facut teste de imunitate la care s-a reyultate ca avea mici dificente drept urmare am facut copilul bine si nu a mai racit niciodata va sfatuiesc sa ii faceti o radiografie pulmonara daca IDR este mare, suuces

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.