Clickmed
programare rapida la medic

Stare de ameteala de mai bine de o luna?

Ameteala
Intrebare postata de Utilizator11596445655 cu 3 ani in urma

Acum o luna si ceva, fiind la lucru am inceput sa ma simt foartecrau, nu aveam nici o putere, deabea mai tineam capul in sus, imi era frica sa nu lesin.. Am gost la medicul de famile si mi-a zis ca este calciu (am luat 5 zile ccalcu, magneziu D3) dar eram la fel de rau(adica nu puteam sa stau in sezut ca se leganau toate cu mine) apoi medicul m-a trimis la neurolog, si el la fel, lipsa de calciu, am fosta cardiolog pt ca aveam pulsul cam mare, acolo mi-au iesit tiate bune. Eram in concediu medical, dupa ce am inceput iar munca la cateva zile simteam iar umpic de ameteala, asa cam vre-o 3 sapt, dupa care a inceput iar sa se agraveze, am fost iar la medicul de familie unde am avut iar pulsul mare si tensiunea mica ma trimis la endocrinolog (pt glanda) de acolo nu am nimic, am fost iar la neurolog, nici el nu mi-a zis multe, am fost la cardiolog pt un film la inima si mi sa spus ca, din cauza calduri am tensiunea slabita, atunci ma agit,credte pulsul inimi, inima e putin fortata si nu mi se oxigeneza bine sangele spre creier. Mi-a dat 10 zile tratament cu TONOTIL-N. Iau deja de 5 zile dar inc anu simt ca mi-am revenit!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Stare de ameteala de mai bine de o luna?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Andutza (acum un an)

Buna ziua , ati reusit sa aflati cauza , cum va ma simțiți?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andutza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andutza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Rammo (acum un an)

Faceți un irm la cap sau rmn cum ii zice in romania . Eu am avut aceleași simptome și mi-au găsit leziuni cérébrale și screloza. Dar Doamne ajuta sa nu fie asta și la dumneavoastră!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Rammo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Rammo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.