Clickmed
programare rapida la medic

Copil greu adaptabil? raspuns medic

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de Utilizator11592480349 cu 3 ani in urma

Buna ziua,am o minune de baietel de aproape 3 ani,se dezvolta frumos,Putin Mai greoi in limbaj,in schimb stie tot ,intelege tot CE I se cere,foarte implicat in activitati ,chiar ii place SA participe la toate activitatile,chiar si cele de gospodarit si gradinarit,si bineintele in activitatile soecifice varstei lui,singura mea problema cu el Este,Este foarte reticent in a intra in spatiu noi,gen restaurant sau alte case,face o adevarata criza de plans,CE sfat imi puteti da?astept cu nerbdare raspunsul dumneavoastra,orice sfat Este binevenit in Al ajuta in vreun fel.multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Copil greu adaptabil?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 3 ani)

Buna ziua, datele pe care le oferiti sunt prea putine pentru a putea primi un raspuns cert. Depinde de felul in care a fost crescut, daca a asistat la evenimente ciudate sau mai putin placute, daca s-a simtit agresat intr-o alta casa etc.
Daca doriti sa discutam ma puteti contacta la numarul de telefon afisat, sau la adresa de mail de adresa_web_filtrata , stef.budacu
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
Utilizator11592480349 (acum 3 ani)

Nu se Pune problema de asa ceva,dimpotriva,singura problema a fost CA nu prea a avut persoane in preajma,noi train in Anglia si singurele persoane cu care a stat au fost :soacra mea,eu si tatal,si nici posibilitatea de a merge in vizite nu a avut.doar in parc si cam atata.acum cipilul se afla in Romania si Este greu SA se adapteze la spatiu noi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11592480349
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11592480349
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11594045097 (acum 3 ani)

Buna seara doamna dr! Si eu am o problema asemanatoare cu fetita mea . Are 2 anisori si este foarte retrasa, a asistat intr-adevar la certuri in familie cand era de 7-8 luni . Este foarte retrasa, cand mergem in parc ea niciodata nu vrea in leagan sau in altceva , se joaca doar cu nisip. Noi traim in Irlanda de cand avea 4 luni , doar noi parintii ei si cealalta fetita a noastra de 4 ani . Alta problema , vorbeste foarte putine cuvinte si nu prea are contact cu alte persoane , am tot crezut ca are autism .. Credeti ca este vorba de asa ceva ? Sunt foarte ingrijorata astept raspunsul dvs ! Va multumesc !!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11594045097
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11594045097
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.