Clickmed
programare rapida la medic

De ce am scurgere rozalie dupa menstruație?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Utilizator11590762944 cu 3 ani in urma

Buna , am o mica intrebare .. pe data de 15.03mia venit CM ( am cm ne regulat) si apoi mia mai venit pe data de 21.04 mia întârziat foarte mult fata de alte luni .. dar voiam sa va zic ca inainte cu o zi sa imi vine mia curs rozaliu .. si apoi Mia venit normal.. pe mine ma ține 7zile ..primele 3,4zile mia curs rosu cu cheaguri apoi putin mai maroniu si dupa ce sa terminat cm dupa 3 zile cam asa mia curs dinou rozaliu .. tin sa Menționez ca am avut crape cam o saptamna inainte sa imi vina si dureri ale sânilor stiu ca e ceva normal dar nu mia curs niciodata rozaliu si mam cam speriat normal mie inainte imi curgea maroniu la începutul ciclului menstraual ... si intro dimineata pe la 7,8 mam trezit din somn cu niste crape de nu ma puteam sa ma ridic singura a trebuit sa ies afara la aer si am stat cam o ora pana mia mai revenit ... am avut si relați .....neprotejate cu soțul meu dar nu a lasat in mine .. habar nu am ce este am citit o gramada de nebuni pe internet ... mam cam gândit cat nu mia venit daca am ramas gravida dar cand am vazut ca mia venit cm am zis ca nu e de la aia si am mai citit si de avorturi spontane si la aia mam cam îngrijorat daca am fost si apoi am pierdut .. va rog sa imi dati un raspuns ..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce am scurgere rozalie dupa menstruație?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.