Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat va rog ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11589921399 cu 3 ani in urma

Bună seara! Am 5 săptămâni de sarcina și la ecografie a apărut un chist de 7cm care se mărește foarte rapid! Menționez ca știam de acest chist cam de 7 ani doar ca la prima sarcina de acum 5 ani nu a mai apărut la ecografii, am născut și nu a fost scos de către doctori iar acum la a doua sarcina îmi apare la ecografii și ma ingrijoreaza ca într-o săptămână de la 6,5 cm a ajuns la 7cm! Ce ma sfătuiți sa fac!? Exista posibilitatea sa nu fie Chist și sa fie corpul galben? Eu ma gândeam sa mai consult și alt medic inafara de cel la care am mers pana acum! Îmi este foarte teama sa nu se spargă sa îmi facă rău mie sau copilului!! Și îmi este teama de varianta unui avort, chiar as vrea sa păstrez și sa aduc pe lume acest copil, sa crească alături de băiețelul pe care îl am deja și care și el își dorește o surioara sau un frățior cu care sa se joace! Ce ma sfătuiți?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat va rog ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.