Clickmed
programare rapida la medic

Sunt la a 3 a operație de rinoplastie, ma poate ajuta cineva 😞?

Chirurgie estetica
Intrebare postata de Utilizator11589413350 cu 3 ani in urma

Buna ziua ma numesc Carmen 33 ani , am făcut o intervenție de rinoplastie cu deviație de sept la domnul Dr Dobos acum 3 ani , vroiam doar un nas drăguț , respirația mea era perfecta .Dupa aceasta operație profilul meu era stricat , vârful mult prea ridicat , deșirat as putea spune , nările fluturau la propriu nefiind scurtate aranjate , lăsate așa .Cand respiram nările fluturau mult și mi înfundau nasul , sa nu mai vorbim de estetica.A zis ca și revine sa i dau timp .8 luni am plâns , distrusă privindu ma in oglinda și sufocandu ma cu propriile mele nări.Dupa 2 ani am decis sa l repar ! Am revenit la același doctor , promițându-mi ca va fi bine de data asta la Dobos! Acum după 3 luni de la a doua rinoplastie , am un nas foarte mare lat , nările dezgustătoare , nearanjate nici de data aceasta , mi a scos o ureche pt a lua cartilaj pt scheletul nărilor , urechea ma doare , ma arde ustura , chiar și acum , problema e ca acum nasul meu a încetat total sa respire ..! O nara care este căptușită cu cartilajul urechei este prea îngroșată , este total închisă , doar dacă o ridic cu mâna trage aer , in rest 0. Iar cealaltă respira 1% .Nu pot dormi , nu pot trai , nu ma pot bucura de lumina zilei sunt la pământ , efectiv ținuta de nas ! El bine-nțeles a zis așteaptă și nu a mai răspuns la telefon ! Am fost la un specialist sa ma vadă , a zis ca am nevoie de 2 operații nu una , ca sa pot respira din nou pt ca mi a fost deviat in operație septul iar , nările sunt pline de cicatrici și cartilajul urechii e prea gros , ca risc sa rămân desfigurata și ca nu se știe dacă voi mai putea respira vreodată ! Plus in timpul operației mi a curs o substanța pe tâmpla și m a ars , am pus orice , e carne vie nu trece , nu știu dar ma arde ustura și momentan trăiesc așa . Mi s a spus ca vor costa 10 mii de euro cele 2 operații , extrem de complicate , prea mulți bani pe care eu in momentul asta nu ii am 😞 Am încetat sa mai zâmbesc , nu pot dormi , la orizontala nu mi intra aer deloc , psihic sunt la pământ , o țin intr un plâns și o disperare , sufocandu ma încontinuu de 3 luni, țin din când in când o bucățica de plastic sa mi țină nara deschisă .. .Daca aveți o părere , un sfat , un doctor bun care m ar putea ajuta va rog suflet sa o faceți , va mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt la a 3 a operație de rinoplastie, ma poate ajuta cineva 😞?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Roxana I (acum 7 luni)

Sa nu mai vorbim despre faptul ca orice om este perfect de la natura și aici nu exagerez deloc,atât la ce frumusețe îți da natura cât și din punct de vedere funcțional.Este de strigat la cer și regret enorm ca treci prin asta și sper ca ai reușit sa faci ceva.Știu ca doctorul Hakan Gence este foarte bun te poate ajuta la estetica 100% și in privința respirației însă niciodată nu vei mai respira perfect (adică tot se vor cam înfunda dar sigur nu așa rău cum ești )ca înainte de rinoplastie dar poți obține rezultate foarte bune și din acest punct de vedere!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Roxana I
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Roxana I
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Roxana I (acum 7 luni)

Sper ca ești bine acum dar,Oameni buni și Dragi femeiiii!!!!!!!!NU MAI FACEȚI RINOPLASTII pentru estetica ,e cea mai mare greșeală!Totul este in mintea noastră și ni se pare ca nu e perfect nasul dar credeți-ma ca arătați perfect și nu exagerez!!!Nj va distrugeți viața cu operații estetice!!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Roxana I
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Roxana I
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
L. (acum 4 luni)

Cred ca e de preferat sa te uiti la recenzii mai ales înainte sa alegi un medic...si sa te uiti cate operatii de rinoseptoplastie reușite a făcut înaintea ta...ar fi de preferat ca toate operațiile lui de rinoplastie sa aibe recenzii bune ca sa te poti duce cu inima împăcată la cineva...mai degrabă strangi bani si chiar daca te costa puțin mai mult te duci la un medic foarte bun si te rezolva din start decat sa te nenoroceasca un tampit pt bani mai putini si sa mai dai de cateva ori aceeași suma ca sa repari greseala unuia ...mie mi se pare grav ce ti a făcut si in locul tau il dadeam in judecată...nu e posibil asa ceva ...sa te nenoroceasca in loc sa pleci mulțumită de la operație...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de L.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de L.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
L. (acum 4 luni)

Am uitat sa mentionez...ai auzit de dr Radu Panțuru???Am înțeles ca face minuni,vezi ca are numai recenzii bune la rinoplastii si este foarte cautat...cauta l.pe YouTube ca vorbeste despre operatie si acolo...nu stiu ce mai poti face la nas,corecta...insa poti incerca sa porti macar o discuție cu dânsul sa vezi daca te poate ajuta sa repare ceva la nas...ideea e ca...e scump din păcate pt ca e si foarte bun si preturile au crescut de acum câțiva ani,mult succes si iti doresc toate cele bune

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de L.
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de L.
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.