Clickmed
programare rapida la medic

Placere?

Educatia sexuala
Intrebare postata de Schlesinger Mariana cu 3 ani in urma

Sunt un baiat de 19 ani si recent am inceput viata sexuala. Problema abia acum intervine. Cand o facem nu prea simt ceva, si am incercat tot felul de pozitii si etc. Precizez ca la inceput amandoi am fost virgini. La inceput un deget ii provoca dureri, dar in timp se obisnuise, pana fortasem eu cu 2 de unde avuse unpic de sangerare si durere o zi. Am presupus ca e de la ciclu (pentru ca la scurt timp ii venise). Dar dupa acest eveniment, 2 degete nu mai intrau greu, si dupa cateva minute de joaca aparent se simte cum cedeaza si se umezeste mai tare, dar nu suficient pentru 3. Am crezut ca totul e ok, pana la urma am ajuns sa avem prima noastra partida, insa eu fiind speriat pentru ca a fost foarte involuntar(ea pornindu-se dintr-o data) nu a iesit cine stie ce, ea zicand ca nu simtise mai nimic. Tot in ziua aia mai spre seara am mai incercat si aparent a fost mai ok. Himenul nu i se rupsese, cedase putin in lateral. Dupa fiecare partida sex, cam la 10 min revine la forma initiala de parca nici nu facusem (in sensul ca ramasem la degete), si de fiecare data cand o facem trebuie sa fiu foarte atent si rabdator la inceput deoarece are dureri. Parerea mea este ca himenul fiind foarte elastic cedeaza dupa penis incetul cu incetul din cauza rabdarii mele si mai apoi putem face sex, insa daca as fi mai agresiv la inceput cred ca s-ar rupe, iar ea nu vrea sa i se rupa pentru ca ii e frica de durere. In prezent cand o facem eu nu prea simt mare lucru in modul clasic, bucurandu-ma mai mult de cel oral. In schimb ea aparent spune ca se simte bine, pana la un timp cand nu mai simte , adaugand "sunt prea uda si nu mai simt". Eu cred ca, aparent se obisnuise de la degete (pentru ca de fiecare data cand ii dadeam degete si se uda, se facea mai mult loc, si aici ma refer la o umezeala suplimentara) si vaginul ac***a memoria lui tinde sa se largeasca la ce a fost obisnuit si cum a fost obisnuit (abia dupa 6 luni de la activitate sexuala am inceput sa facem sex). Daca credeti ca penisul meu nu ok am aici marimea 14.5 cm lungime si 13 grosime (cu ruleta imprejur).Din cate am inteles am o marime comuna. Ca sa ma asigur, am masurat si adancimea vaginului ei (13 cm), dimensiune aparent normala din cate stiu. Astept o parere sincera si daca mai doriti detalii o sa mai adaug.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Placere?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.