Clickmed
programare rapida la medic

Pulsații în partea stângă a abdomenului?

Afectiuni si tulburari cardiovasculare
Intrebare postata de RvVioleta cu 3 ani in urma

Bună seara am nevoie de câteva sfaturi în legătură cu următoarea problemă: pe data de 23, seara, după ce m-am așezat în pat, am început să simt pulsații puternice în abdomen, în partea stângă sus mai exact, se simțea de parcă ceva se izbea de peretele abdomenului așa că inițial am crezut ca este vreun fel de parazit intestinal, am căutat pe internet și am citit diferite articole și majoritatea spuneau de un posibil anevrism provocat de dilatarea aortei abdominale, pulsațiile au continuat până acum (data de 25, seara) și ceva îmi spune că o să continue.
Am citit faptul că această afecțiune apare în general la persoanele de peste 65 de ani, fumătoare, cu preponderență la bărbați, persoanele care suferă de alte probleme cardiovasculare, care suferă de obezitate sau aceasta afecțiune se poate "moșteni" în familie. Problema este că nu știu ce sa cred pentru că nu îndeplinesc nici una din caracteristice enumerate, doar ce am împlinit 20 de ani, sunt slabă( în jur de 48 kg), nu fumez, mi-am întrebat mama și aceasta a zis ca a existat o persoana în familie care a avut probleme cu inima, acesta fiind bunicul din partea tatei însă acesta consuma cantități mari de alcool aproape în fiecare zi. Menționez faptul că până în momentul actual nu am simțit vreun tip de durere însă este deosebit de inconfortabil. În ultimul timp recunosc că am fost puțin cu moralul la pământ, că am mâncat mai puțin, rar și nesănătos ( în special dulciuri și snacksuri, în unele zile chiar nemâncand deloc mâncare ci doar gustările menționate mai sus) și nu prea am făcut mișcare, deoarece ies din casă foarte rar și atunci când ies merg în jur de 4 străzi până la magazinul alimentar și înapoi, dar asta se întâmplă maxim de 2 ori pe săptămână.
Am vorbit cu mama iar aceasta mi-a spus ca medicul nostru de familie nu mai lucrează pe perioada pandemiei dar sincer nu m-aș fi dus la el deoarece de fiecare dată când am fost la el cu orice fel de problemă acesta îmi spunea că sunt doar răcită. La spital sincer îmi este frică să mă duc în aceasta perioadă așa că nu știu sincer ce să fac. Știu că nu trebuie sa cred orice citesc pe internet însă în situația în care ne aflam internetul e singura sursa de informare pe care o avem și care este și cea mai accesibilă.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pulsații în partea stângă a abdomenului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Utilizator11623366913 (acum 2 ani)

Buna ziua. Ai rezolvat ceva? Si eu aceleasi simptome ce poate fi? Mentionez eu nu sant in tara

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11623366913
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11623366913
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Victoria (acum un an)

Salutare, totusi ati aflat raspunsul? Am si eu aceeasi senzatie de prca am un vierme care se misca in interior (acasi mod de viata)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Victoria
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Victoria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
AlexH (acum 8 luni)

Postare de 3ani. Aceeași problema o am și eu. Același stil de viață, cu mici adaosuri de alcool și tutun. O sa raspu da cineva la aceasta întrebare?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AlexH
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AlexH
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.