Clickmed
programare rapida la medic

Infectie urinara?

Infectii urinare Infectie urinara
Intrebare postata de Utilizator21586633565 cu 4 ani in urma

Buna ziua

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Descriu mai jos problema mea, cum a debutat si cum a evoluat.
Am 34 de ani si nu am mai avut niciodata probleme de genul.

A debutat in urma cu aproximativ o luna si jumatate cu un miros mai urat (care nu imi era specific) in zona genitala si cu o mica secretie care imi umezea putin lenjeria intima. La inceput nu am bagat de seama, pentru ca aceste simptome erau initial la un nivel redus.

Apoi, mi s-a aprins un "beculet de alarma". Am pus aceste simptome pe seama contactelor sexuale cu noua mea partenera. Am luat 2 pastile de Tinizol (am aflat de la cineva despre aceste pastile).

Mai aveam o senzatie usoara de jena in zona uretrei din cand in cand, de multe ori dupa urinare sau uneori dupa contact sexual.

Dupa inca cateva zile am luat de la farmacie o cutie de Urinal Acut si una de Biomicin Urinal.

Ulterior, la scurt timp mi-a aparut o roseata pe gland, in zona uretrei si in zona preputului si o senzatie de mancarime in zona genitala (mancarimea era la un nivel redus si nu era prezenta continuu).

Am fost la un medic urolog si mi-a prescris sa iau antibiotic timp de o saptamana (Tavanic) si o pastila de Flucovin.

La 6 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic mi-am facut analizele de urina si au iesit bine.

Simptomele s-au estompat, dar apoi au reaparut. Iritatia din zona penisului a disparut complet dupa cateva zile de tratament cu acel antibiotic, dar a mai aparut ulterior. Zonele inrosite nu au fost mereu fix aceleasi- uneori au disparut de pe partea interioara a preputului si au ramas doar in zona uretrei, etc.

Intre timp am mai fost si deranjat la stomac (nu stiu daca are legatura sau nu).

Am mai fost la un alt urolog. Dar fix in acel moment nu aveam niciun simptom. Mi-a spus ca sunt bine. Mi-a facut si o ecografie si a iesit bine.

Intre timp s-au mai adaugat alte simptome (nici acestea nu au avut un caracter continuu sau constant): usturime la urinare, o durere testiculara, o durere in zona rinichiului drept, senzatie de frig si ameteala.

In tot acest timp am incercat si diferite tratamente naturiste (nu iau medicamente de obicei): merisor, multivitamine, echinaceea, vitamina C, propolis, antiviral (dacia plant), uleiuri esentiale de tea tree, cimbru si cuisoare.

Dar, inca nu m-am vindecat si problema persista de ceva timp si este pentru mine foarte suparatoare si deja sunt ingrijorat. Rog ajutor.

Va multumesc mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie urinara?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21591690752 (acum 3 ani)

Buna ziua! Tratamentul trebuie facut si de partenera! Degeaba faceti dvs tratament si apoi faceti sex.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21591690752
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21591690752
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.