Clickmed
programare rapida la medic

Rana pe col?

Ginecologie
Intrebare postata de Utilizator11586555222 cu 4 ani in urma

Buna ziua! Acum 4 ani am avut o rana pe col si am reusit sa o vindec cu tratament. Doctora nu mi-a recomandat cauterizare, fiind tanara, mi a spus ca se poate vindeca cu tratament. Insa de atunci au inceput durerile la contact. Doctora mea mi a spus ca durerile le am din cauza unui ovar in spatele uterului, desi pana atunci n am avut dureri la contact.
Mi am facut la vremea aceea analize, papanicolau, si examenul de hpv, unde mi a iesit o tulpina cu risc cancerigen, insa nu era cea mai riscanta tulpina.
Acum, am avut durere la contact si am observat sangerare, insa nu abundenta. Menstruatia mi a trecut in urma cu 2 zile.
Pot sa imi dau seama ca nu ar putea fi sangerare de la menstruatie, pentru ca sangerarile mele nu sunt asa lichide si rosiatice cum este acum.
Este posibil sa mi fi aparut din nou rana pe col? Mentionez ca nu ma doare sau ustura sau ceva discofort.
Data fiind si situatia de acum cu pandemia nu stiu daca mai gasesc ceva cabinet deschis pentru control ginecologic si imi este si teama sa ma duc. Ultimul papanicolau l am facut acum o luna si astept rezultatul. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rana pe col?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.