Clickmed
programare rapida la medic

Cum as putea sa rezolv ejacularea precoce? raspuns medic

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Marian cu 4 ani in urma

Am 25 de ani și acum un an și jumătate mi-am început viața sexuală(știu că e prea târziu dar o sa explic mai jos motivul).
Încă de la primul contact sexual am avut probleme cu ejacularea adică se producea foarte rapid după penetrare, mai exact in mai puțin de 1 minut.
De fel sunt foarte emotiv și retras și de asta nu am avut o relație până la 25 de ani. Am probleme in a-mi controla emoțiile, sunt momente când înaintea actului sexual tremur necontrolat, oricum probleme cu emoțiile am in general gen la un interviu, când vorbesc cu cineva abia cunoscut(aici mă refer la fete). Uneori plâng fara sa vreau când sunt prea supărat sau trist...
Tot odată cu problema asta au apărut și probleme de urinare, urinez des și simt o usturime/arsura pe uretra. Am observat că asta se întâmplă mai des după ejaculare sau dupa ce mă spăl(nu înțeleg legătură, am incercat sa evit săpunuri sau geluri care nu sunt făcute pentru zonele intime).
Pe baza stresului și frustrărilor am și probleme dermatologice (un lichen plan eruptiv) care este foarte jenant, probleme de respirație simt că mă sufoc și parcă s-ar fi inflamat ceva in gat(simt o jenă in permanenta și nu respir normal).
Am fost la un medic urolog și răspunsul lui a fost sa iau Zevesin pentru problemele urinare și pentru ejaculare Priligy și să folosesc prezervativele de la Durex cu lubrifiant performa.
Doar cu Priligy nu e prea ok adică tot sub 1 minut ajunge actul sexual, însă în combinație cu prezervativele de la Durex este mult mai ok, adică am avut acte sexuale de 10-15 minute.
Uneori doar folosind acel tip de prezervativ (mai exact de 2 ori) am avut același timp că și când aș fi folosit și pastila, doar că asta e in funcție de poziție cât de excitat sunt(de excitat mă excit prea rapid și prea tare).
Chiar nu știu ce să mai fac, am ajuns sa fiu înșelat din cauza asta, sa îmi pierd încrederea în mine, și în femei, de fel nu sunt un tip atractiv, sunt înalt, slab și mai uratel.
Mă paște o depresie aiurea, prefer sa stau singur sa nu vorbesc cu nimeni(că și așa e o situație mai aiurea în ultimă perioada).

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum as putea sa rezolv ejacularea precoce?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 4 ani)

Bună ziua! Pentru problemele legate de emotivitate, anxietate, stimă de sine scăzută, dar și pentru ejacularea precoce vă recomand să faceți psihoterapie cognitiv-comportamentală care oferă rezultate foarte bune în aceste domenii.
Din punch de vedere financiar poate fi o investiție, dar veți face o investiție în dumneavoastră, în abilitățile de a face față cu bine problemelor pe care le-ați descris, dar și a altor situații de viață. La final veți fi mulțumit. Dacă aveți întrebări, vă rog să mi le adresați.
Numai bine!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Disfunctii sexuale masculine.

Inscrie-te aici!
Marian (acum 4 ani)

Daca nu vă supărați, in ce consta aceasta psihoterapie? Oare este necesar și un tratament medicamentos?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Marian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Marian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11596123967 (acum 3 ani)

Frate, am 22 de ani si abia acum vreo 2 luni mi-am început si eu viata sexuala. Iubita mea are ceva timp si un pic de experienta in schimb eu nu am absolut deloc.
Am fost intr-o relatie de lunga durata de vreo 3 ani iar persoana respectiva nu își dorea sa facem sex momentan și cum asta nu era important pentru mine nu am tras de ea niciodată si asa am ajuns sa am primul act sexual la 22 de ani.
Aveam aceleasi probleme pe langa faptul ca aveam erectie si imediat disparea erectia mai dura si foarte puțin, cand statea ea deasupra dura 1 min maaaxim 2 și nu aveam nici un control asupra situatiei. Cu toata rusinea mea, mi-am luat inima in dinți si am stat langa ea într-o noapte si am discutat problemele mele, cu cat ma relaxam mai mult si ma gandeam ca pot stiind ca ea este alături de mine cu atat am putut sa fac mai mult. Aseara am reușit performanta de o ora, după vreo 10-12 partide cred, nu mai știu exact. Ideea este ca nu am folosit decat prezervativele clasice durex si toata încrederea in mine si am dat in ea ca in tun, e foarte important sa fii tu in control, cand simti ca iti vine sa schimbi pozitia sau sa ii oferi ei un sex oral si da revii după la penetrare ca sa te mai relaxezi, trebuie sa intercalezi pozițiile si poti foarte bine cand simti ca iti vine o scoti si o freci efectiv de clitorisul ei, iti spun sincer ca o sa ii placa maxim si astfel te relaxezi un pic si pierzi momentul ala in care aproape ejaculezi si revii la penetrare. Eu mi-am lăsat iubita transpirata si uda toata după asta si am mai dat un numar in dus, asa de bine am dus. Iti spun sincer mi-a crescut maxim stima de sine după noaptea trecuta și data viitoare o sa fiu si mai bine.
Sper ca micile mele detalii sa te ajute si pe tine si sa treci peste..
Ah ca sa nu mai zic, eu am 1,90... 120kg si o constitutie mai atletica... Dar un penis de 15cm care nu este o problema pentru mine, fac treaba buna cu el dat fiind faptul ca iubita mea la tigara de dupa inca tremura de la orgasm :))))
Baieti, relaxați-vă, vorbiți cu iubitele voastre despre problemele voastre si nu va faceti griji pentru marime, nu este importanta.
Have fun si protejați vă

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11596123967
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11596123967
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.