Clickmed
programare rapida la medic

Medicamente naturiste

Remedii naturiste
Intrebare postata de Claudya10 cu 15 ani in urma

De aproximativ 3 ani,la prescriptia unui medic,iau baraka-450mg si liv.52.As vrea sa stiu efectele secundare ale acestor medicamente daca,sunt luate pe termen lung. Mentionez ca baraka m-a ajutat sa elimin un surplus de kg pe care-l aveam,mi-a ameliorat partial problemele digestive si altele legate de colecist,atac de panica dar,la anumite intervale,ma confrunt iar cu ele. Din pacate nu pot tine constant o dieta sanatoasa care sa potenteze medicamentele.Medicul mi-a recomandat sa le iau atat timp cat vad ca au efect insa,nu m-a lamurit cu efectele secundare. Daca cineva are informatii mai ample despre aceste medicamente,il rog sa-mi raspunda.Multumesc si sanatate!:))

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Medicamente naturiste"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Petrescu13110880 (acum 15 ani)

daca este medicament atunci precis are si contra indicati pe prospect scrie,daca este produs natural in foarte putine cazuri are contra indicati,deci trebuie facuta diferenta.Dar pe piata sunt doar citeva produse naturale valoroase,3 ani e o perioada lunga scrie.Ma voi interesa [email protected]

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Petrescu13110880
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Petrescu13110880
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Claudya10 (acum 15 ani)

din pacate,in prospecte nu specifica nimic legat de containdicatii.BARAKA este prezentat ca un ulei pur (fara aditivi)din chimen negru iar LIV.52-tablete din pulberi de 19 plante.
Multumesc pt raspuns.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Claudya10
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Claudya10
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.