Clickmed
programare rapida la medic

SIMPTOM SEVER PREMENOPAUZAL ? TRANSPIRATII EXAGERATE. Cum sa ma tratez domnilor doctori ?

Menopauza Bufeuri Simptome perimenopauza
Intrebare postata de Simona300117900 cu 4 ani in urma

Cum sa ma tratez domnilor doctori, ac***a istoricul descris mai jos

Buna, am 49 ani si ma confrunt din 2018 cu aceaste simptome care se manifesta prin

transpiratii abundente la fiecare 30 min- mi se uda parul fata hainele bluza pantalon urmat de frisoane astfel incat nu pot sa desfasor activitati inafara domiciliului - alte simptome maini nas picioare foarte reci, mi-e frig desi sunt 23-25 grade in locuinta, noaptea bufeurile apar la fiecare 2 ore si adesea nu pot sa adorm de frig/frisoane. Sunt epuizata fizic si psihic. Sunt diagnosticata cu mastopatie fibrochistica la san asta fiind o problema care necesita o atentie aparte. Stau prizoniera in casa invelita in prosoape si schimb bluzele permanent. In primul an am incercat tincturi speciale ceaiuri combinate din plante culese de pe munti din lop***ai nepoluate nimic. Am ajuns la medic dupa 3,4 luni de chin, Tratament primit de la ginecolog - Talita spray sublingual care s-a retras de pe piata -posibil face Probleme. Si care ulterior nu mi la mai recomandat. Dupa cateva luni de tratament cu spray, liniste . Cicluri sporadice. In 2019 a doua repriza, primavara se intampla martie aprilie , in prima luna bufeuri mai slabe care se accentueaza cu fiecare luna care trece . Ginecologul m-a consultat inclusiv la sani dupa care a spus ca nu are ce sa-mi dea. Nerecomandat,am inceput tratamentul cu suplimente MENOPAUZA FARES , la 2 luni am adaugat ESTROFIT In cazul estrofitului scrie in prospect ca la 6 sapt de administrare apar efectele asa a fost insa veneam din urma cu tabletele de la fares. Nu stiu daca combinatia a fost buna sau estrofitul in sine. La 3 luni de administrare fares inainte si estrofit dupa -liniste 4 luni fara ciclu fara bufeuri .Urmat de bufeuri+ciclu pana in ianuarie 2020. S-a repetat povestea prima luna bufeuri usoare, crezand ca au mai slabit cum spun cartile, nu am luat din timp suplimente astfel incat dupa 2 luni de transpiratii am ajuns la smurd cu dureri mari de cap -slabiciune, posibil o deshidratre . La smurd medicul pediatru vazandu-ma a spus dar doamna de ce suferiti astfel cand exista un tratament! Mi-a recomandat CLIMENUM . I-am spus ca folosesc deja Fares.Menopauza si Estrofit . A considerat suplimentul recomandat de el superior citind in fata mea pe net . A mai spus ca nu vede in prospect efecte adverse, in cazul meu un posibil cancer la san. Nerecomandat doar persoanelor alergice la soia. Sunt 2 saptamani de cand il folosesc Foarte, foarte greu observ o reducere a intensitatii si frecventei bufeurilor, dar nu constant. Bufeurile apar la cca o ora ( comparativ cu juma de ora rareori chiar mai des) si s-a mai redus cantitate de apa transpirata, observ ca nu mai am frisoanele acelea exagerate sunt mai ..moi . Per total observ o lupta mare a organismului in incercarea de asi regla temperatura , cu rateurile aferente. Practic lipsa estrogenului asta a facut a afectat mecanismul de termoreglare , singura mi-am dat seama. Nu am cum sa-mi pastrez un job in situatia asta

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "SIMPTOM SEVER PREMENOPAUZAL ? TRANSPIRATII EXAGERATE. Cum sa ma tratez domnilor doctori ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Simona300117900 (acum 4 ani)

Enzymatic Therapy - Am/Pm Perimenopause Formula !!!!! A incercat cineva acest produs, pe alte forumuri este foarte apreciat si cautat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Simona300117900
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Simona300117900
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dodo (acum 3 ani)

adresa_web_filtrata de 9 de ani pe piata germana si de vreo 5 si in farmaciile romanesti, 100% din plante

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dodo
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dodo
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.