Clickmed
programare rapida la medic

Tuse persistenta 6 saptamani copil de 12 ani ?

Infectie respiratorie
Intrebare postata de Utilizator21583830238 cu 4 ani in urma

Buna ziua,

In urma unei raceli pe care a avut-o la sfarsitul lunii ianuarie baiatul meu de 12 ani a ramas cu o tuse seaca (doar pe timpul zilei) foarte frecventa.

Am fost la spitalul de pneumopftiziologie, i s-au facut radiografie si teste de spirometrie iar medicul mi-a spus ca este sanatos din punct de vedere pulmonar si ca partea de trahee nu mai este treaba dansei si sa fac un control ORL si apoi pediatrie.

La ORL a fost verificat cu camera video si mi s-a spus ca este este doar usor irirtat pe trahee, in nas nu are probleme.

Medicul pedistru mi-a spus ca este doar o problema a mucoasei traheale si sa ii dau picaturi de vitamina A si Xyzal si ca tusea va mai dura.

Problema este ca tusea dureaza de 6 saptamani interval in care nu l-am trimis la scoala. In acest timp am schimbat 6 seturi de tratamente.

Ultimul tratament a fost prescris de un medic alergolog (in asteptarea rezultatelor testelor de alergologie) include singulair, flixotide nebules (nu am gasit decat jumatate din prescriptie si asta dupa ce am colindat pe la 15 farmacii), nazonex si RinoSun. Am inceput de 2 zile tratamentul dar nu vad nici un efect, tuseste la fel de des.

Incerc sa ii dau cat mai des ceaiuri calde, sta la caldura (20-21 grade C) ii fac si inhalatii cu inhalant.

Va rog sa imi dati un sfat, nu stiu ce sa mai fac. Sunt deja 6 saptamani de cand tuseste si mi se plange ca il doare capul.

Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tuse persistenta 6 saptamani copil de 12 ani ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11607881792 (acum 3 ani)

Buna ziua .Asa e si copilul meu,dar el tușește de 9 săptămâni .Iam făcut toate investigațiile si n-are nimic.Are si el 12 ani si asa rău tușește ca nu poate merge la școala .Cum i sa oprit tușa la copilul dv? Multumesc pt eventualul răspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11607881792
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11607881792
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Add (acum 4 luni)

Buna ziua,

Ati gasit cauza tusei? Cum ati scapat de ea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Add
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Add
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.