Clickmed
programare rapida la medic

Erectie

Disfunctii sexuale masculine Stres
Intrebare postata de iolanda11 cu 15 ani in urma

Mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani cred, pana acum n-am avut nici o problema(erectii cat doream prima ejacualre dupa cel putin o jumatete de ora) dar nici n-am avut nici o relatie serioasa.sunt cu o fata de 3 luni (ea ma iubeste pe mine si eu pe ea) si de aprox o luna am erectie decat la inceput,in timpul contatului sexual erectia dispare destul de repede pe langa aceasta problema mi-a mai aparut si ejacularea precoce(ceea ce pana acum nu s-a intamplat).nu inteleg unde este problema am 18 ani nu beau(des),nu fumez, dar iau niste pastile pentru cosuri "unidox" iar in prima luna chair o luna jumate de cand sunt cu aceasta fata nu le-am luat. nu-mi explic de ce numai am o erectie completa, de ce termin asa repede? astept un raspuns; daca mai trebuie sa stiti ceva legat de mine astept intrebari.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Erectie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

iolanda11 (acum 15 ani)

imi raspunde si mie cienva la problema mea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iolanda11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iolanda11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Florian Alex (acum 15 ani)

Spui ca ti-ai inceput viata sexuala acum 4 ani, dar n-ai avut relatii serioase. Totusi, ai avut activitate sexuala intensa...? Este important si acest lucru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
b3u (acum 14 ani)

uite... am aceeashi varsta ca tine si aceeasi problema ! Nu cred ca te concentrezi indeajuns asupra actului sexual, datorita emotilor, complexelor sau poate te straduiesti so faci pe ea sa se simta bine si te neglijezi pe tine( ma refer la senzati k nu te mai exciti) adika nu trebuie sa gandesti prea mult k dupaia pierzi erectia ! incearka sa simti placerea si sa faci totul cu pasiune ! iar cu ejacularea precoce - incearca exercitile pt muschiul PC ( faza cu opritu in timp ce urinezi ) si fai acelashi lucru cand iti vine sa te termini ! sper sa'tzi fie de folos !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de b3u
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de b3u
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
keo (acum 12 ani)

Lasa ma omul cu kestii de astea psihice...asculta aici amice, lasa masturbarea si apucate cam 1 luna de exercitii K-gel...in ce consta? Fii atent..cand te duci la baie si iti vine sa urinezi ..fa=-o dar cu intreruperi, deci dai drumu la un jet iar tii, iar dai drumu, iar tii tot asa pana termini de urinat, si faci kestia asta ori de cate ori iti vine sa urinezi cam o luna, depinde kiar si mai mult...si ai sa vezi rezultate in leg cu ejacularea precoce, iar faza cu erectia, daca stai o saptamana fara sex si masturbare ai sa vezi ca nu o mai poti stapani din kiloti..stiu ce zic, ca si eu iau unidox si nu are leg, insa eu nu mai scap de cosuri, astae a 3-a serie de care iau unidox si sunt la a treia cutie si nu mai apar rezultate, hai salut!
''

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.