Clickmed
programare rapida la medic

SSarcina ectopica?

Afectiuni uterine Greata varsaturi in sarcina Sarcina Sarcina extrauterina
Intrebare postata de Utilizator11554495762 cu 4 ani in urma

Buna seara. Am avut menstruatie pe 7 decembrie , ultimul contact neprotejat pe 4 ianuarie , apoi menstra a intarziat pana pe 27 ianuarie. Intre timp am facut teste de sarcina multe , care au iesit negative toate si am fost si la ginecolog pentru o transvaginala ( unde nici urma de sarcina normala sau ectopica) .pe 27 ian menstra a venit normal , cu durerile normale , a durat 4 zile . Azi pe 27 mi a venit iar menstruatia , nu abundenta cu dureri. Este posibil sa fie vreo extrauterina , nedetectata la transvaginala? Sau prezenta menstruatiei regulate exclude ectopica? Precizez ca si ieri am facut test de sarcina si a iesit negativ.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "SSarcina ectopica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11590486729 (acum 3 ani)

Buna .Ma numesc Gabriela.Si eu cam am aceeasi problema ca si tine .Nu am mai avut ciclu de doua luni si toate analizele arata negativ.Nu stiu ce sa mai fac si ce sa cred.Tu ce ai mai aflat despre tine cu problema ta ?As dori tare mult sa imi spui si mie cum ai procedat ca sa fac si eu.Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11590486729
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11590486729
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.