Clickmed
programare rapida la medic

Cum imi fac părinții să înțeleagă că ceea ce spun ei, nu are logică?

Depresie
Intrebare postata de Alexandra1504 cu 4 ani in urma

Buna, ma numesc Alexandra si am 19 ani, aproape 20 de ani. Am o relatie cu un băiat de 1 an si 4 luni, părinții mei stiu de noi de la început, sunt okey cu ideea relației noastre, îl plac, totul okey. Un singur dubiu si mare problema am pe care nu o pot intelege la părinții mei. Părinți mei m-au lăsat sa plec in vacanță cu iubitul meu, sa vina cu mine la toate concursurile sportive ale mele, am iesit si din țară amândoi și ideea aici este ca nu au avut nimic impotriva sa ma lase sa dormim împreună. Acum, mama mea a plecat în străinătate si eu am rămas singura acasă, definitiv. Ea si cu tatăl meu, plecat si el afară, mi-au spus că sa nu-l aduc acasă sa doarmă cu mine. Eh, si aici NU pot intelege treaba asta, în alte locuri nu au zis nimic, iar aici crizeaza dacă vine sa stea cu mine sa doarmă. M-am gândit că poate le e frica ca facem ceva aiurea si asa, dar nu. În primul rând, aceste lucruri care probabil ei cred ca s-ar intampla, puteau sa se întâmple oricand pana acum. Si ei asta nu vor sa înțeleagă. Iubitul meu nu este genul ala de persoana pe interes, ca și el mi-a spus, ca pleca de mult dacă era pe modul acesta, si se vede pe el ca nu e așa. Nu stiu cum sa le mai explic sa-i fac sa înțeleagă toate treburile astea si sa vada chestia asta ilogică cu dormitul. Am nevoie de sfaturile dvs, ca eu nu stiu ce sa mai fac cu ei, devin prea absurzi.
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum imi fac părinții să înțeleagă că ceea ce spun ei, nu are logică?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.