Clickmed
programare rapida la medic

De ce simt măseaua mai ridicata ?

Caria dentara Abces dentar
Intrebare postata de Adelin557 cu 4 ani in urma

Bună ziua, de o luna de zile am avut dureri la o măsea, precizez ca sunt sunt plecat din tara și am fost la un dentist recomandat aici în Spania, dansul mia spus ca trebui scos nervul.
Am scos nervul acum o săptămână după mia băgat un pansament cu plomba imorovizorie..nu am avut dureri doar ca seara o simteamcum se ridica. Ieri am revenit la dentist pentru plomba finala și iam explicat dm. Ca o simțeam cum se ridica și puneam presiune pe ea și el mia spus ca e ceva normal după ce mia scos nervul din cauza iritației... A pus plomba finala și acum fiind a doua zi lafel seara și dimineața o simt ridicata și am o durere micuța când o apăs ... Trebui sa o presez cu maxilarul de sus pana ajunge la normal și tot asa... Aveți idee dacă chiar are dreptate sau sunt și alte probleme la ea

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce simt măseaua mai ridicata ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.