Clickmed
programare rapida la medic

Ce cauza/cauze pot avea usturimile in piept?

Boli de inima Aritmie Afectiuni si tulburari cardiovasculare
Intrebare postata de Utilizator21580386802 cu 4 ani in urma

Dupa 20 secunde de efort moderat (mers grabit, urcat pe scari mai mult de 2 etaje) apare o usturime in piept, in spatele sternului. Dispare la 20 secunde dupa incetarea efortului.
In ultimii 10 ani am avut fibrilatii. In august-octombrie 2019 crizele se produceau aproape zilnic. Ajunsesem sa iau cate 4-6 pastile de ritmonorm pe zi. Am inceput sa am mai multa grija la regimul alimentar. Am incercat sa reduc cat mai mult cantitatea de paine, carne si dulciuri din comert, care imi faceau cel mai rau. Crizele au incetat brusc in urma cu 3 luni, dar m-am ales cu usturimi in piept.
Am facut fel de fel de analize la inima, la stomac, sange, urina, hormoni tiroidieni. Toate analizele mi-au iesit bune.
Cand aveam crize de fibrilatie, majoritatea se declansau la 20 minute dupa ce mancam. Unele se declansau la 2 ore dupa masa, altele in timpul noptii.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce cauza/cauze pot avea usturimile in piept?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.