Clickmed
programare rapida la medic

Durere la inima si senzație de sufocare?

Apnee Boli de inima
Intrebare postata de Utilizator11579125724 cu 4 ani in urma

Bună , de ceva timp mă confrunt cu niște stări nasoale , totul a inceput cu o durere in brațul stâng care radia in tot brațul apoi durere sub sânul stâng si ma simt foarte slabita simt ca cad din picioare cateodata.Am fost la un medic cardiolog care mi-a spus că am o valvă care se inchide brusc , apoi după 2 luni de tratament cu magnerot si concor cor am inceput sa am durere si in piept , apoi sa agravat situatia pentru ca de ceva timp respir greu am senzatia ca ma sufoc , ca nu am destul aer mereu am senzatia ca trebuie sa ies la aer curat sa pot respira . In luna noiembrie mi-am facut si o serie de analize care au iesit relativ bune inafara de VHS si corpii certonici . Cateodata mi se face rau si incep sa tremur foarte tare si simt că nu mai am aer . Dacă puteti sa ma ajutati cu un sfat as aprecia foarte mult sau sa ma sfatuiti sau poate sunt persoane care au trecut prin aceste stari si ma pot ajuta si pe mine , va multumesc anticipat !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere la inima si senzație de sufocare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

MembruMobileApp1501339205 (acum 4 ani)

Plimbari relaxante in aer curat si natura, sport usor, multe vitamine (fructe, legume crude sau proaspat stoarse) zilnic. Lapte cu miere pentru calmare, si liniste si somn. Multa sanatate va doresc! Si sa fiti iubita de cei dragi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1501339205
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1501339205
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11579125724 (acum 4 ani)

Vă mulțumesc din suflet pentru acest sfat ! Vă doresc asemenea multă sănătate si iubire !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11579125724
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11579125724
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.