Clickmed
programare rapida la medic

Relatie tata-fiica?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de Utilizator11578177215 cu 4 ani in urma

Am avut o relatie cu un barbat divortat care in urma casniciei avea o fata in varsta de 15 ani. Fosta sotie in urma divortului i-a interzis sa aibe orice fel de legatura cu copilul. Daca incerca sa ia legatura cu fata ii schimba numarul de telefon si era total impotriva ca cei doi sa comunice. Cand a inceput relatia cu mine fata lui a inceput sa il caute, lucru care mi s-a parut foarte frumos si m-am bucurat mult pentru el. Doar ca in timp am inceput sa am semne de intrebare si m-am hotarat sa intreb pentru a primi si alte pareri.
El pastreaza in telefon in general poze cu fata lui imbracata foarte sexy. Ea pare foarte matura iar el este incantat de acest aspect. Daca arata unei persoane poze cu fata lui, alege sa arate una in care este in costum de baie si evidentiaza faptul ca este foarte dezvoltata. (lucruri pe care tatal meu nu le facea, din contra, daca ma vedea intr-o fusta exagerat de scurta imi batea un pic apropouri ca pot sa ma imbrac un pic mai decent). In conversatii ea ii spune mereu iubitul meu, ce faci frumosule, "wow ce spate ai" etc iar el ii raspunde in acelasi stil, lucruri care iar mi s-au parut un pic ciudate.
Cand s-a intalnit cu ea mi-a povestit foarte bucuros ca ea e super nebuna si i-a sarit in brate si l-a strans intre picioare si mi-a aratat incantat poza in acest sens. Avea si poze normale cu ea dar a simtit nevoia sa mi-o arate doar pe aceasta.
Nu il banuiesc de pedofilie sau ceva, doar ca eu am avut o relatie total diferita cu tatal meu si mi se parea ca el ma privea ca un copil mereu, iar in acest caz imi pare ca o priveste ca pe o femeie si nu stiu daca e tocmai normal.
Il intreaba daca i se pare ca are nevoie de implant de fese... :))
Eu cred ca ea isi doreste atentie si pentru ca nu a crescut cu el il vede ca un prieten, nu tata. Iar el ar putea sa duca lucrurile intr-o directie mai parinteasca. Ce parere aveti?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Relatie tata-fiica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.