Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare prematura!?

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Utilizator21577889238 cu 4 ani in urma

M-am masturbat de la varsta de 15 ani pana la 21 de ani. In luna august am incercat sa fac sex cu o fata si am ejaculat dupa 3-4 penetrari. Am fost la medic in luna octombrie si mi-a zis ca e doar o problema de incredere in mine (psihologica) si mi-a prescris 60 de comprimate Enlarge pentru 30 de zile. Nu am mai masturbat din vara pana acum 2 zile deloc, dar nici sex nu am avut. Acum 2 zile am masturbat de 2 ori si am ejaculat foarte rapid(dupa 1 minut). Nu voi mai masturba niciodata, pentru ca asta poate duce din nou la o ejaculare prematura. Intrebarea este: Care sunt sansele ca atunci cand voi face sex in viitor sa nu am o ejaculare prematura ? Are vreo legatura durata ejacularii intr-o masturbare cu durata sexului ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare prematura!?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11576626036 (acum 4 ani)

Hey sall. Deși sunt fată îți vorbesc din experiența prietenei mele cu iubitul ei. Și el avea exact aceiași problemă cu ejacularea și deși a fost la medic răspunsurile nu prea lau încântat. Mereu o auzeam cum se plângea că nu poate rezista mai mult de 3 minute și că sexul nu mai era o plăcere pentru ea. Ajunseseră chiar în punctul de al înșela. Mai târziu la sfatul unui coleg de facultate a încercat să folosească Viagra și un elastic de penis sau cam așa ceva ( care la cumpărat dintr-un sex Shop) și de atunci nu a mai avut probleme. După un timp chiar nu lea mai folosit. Totuși medicul tău are dreptate. Probabil e o problemă de încredere. Bye bye

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11576626036
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11576626036
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.