Clickmed
programare rapida la medic

De la ce pot fi aceste crize?

Boli pancreatice si de ficat
Intrebare postata de Utilizator11577322647 cu 4 ani in urma

Tatăl meu suferă de duodenita cronica ,reflux gastro-esofagian,hernie hiatală și gastrită cronica.Pe lângă asta , are un polip adenomatoas pe fiere.Tatal meu a fost întodeauna un om pofticios și in 2006 a avut ulcer bulbar dar s a vindecat.Problema este ca , dacă mănâncă anumite alimente , începe o criza care durează aproximativ 15 ore, ore in care nu poate sa mănânce nimic și sta doar in pat.In aceste ore suferă de hipersalivatie, acum de craciun , chiar pe 25,nu s a simțit bine și a scuipat aproximativ 3 litri de saliva( saliva nu o poate înghite,nu poate înghite nimic, și atunci sta cu un lighean lângă pat in care da drumul la saliva).De câțiva ani e asa și m am saturat sa îl văd asa, parca se stinge viața din el , in ultimul timp a slăbit foarte mult și parca aceste crize au început sa fie mai frecvente , organismul in sine fiind mai sensibil la mâncare.Primavara aceasta a facut mai multe analize, la cele de sânge a ieșit sănătos tun, dar a facut și o biopsie(stomac) și a ieșit ca are duodenita cronica și gastrită cronica, lucru pe care îl știa deja.A primit un tratament pe care l a luat 5 zile(doar 5 pt ca in a 5 a zi a mâncat ceva ce nu trebuia și a avut o criza , motiv pentru care considera ca tratamentul nu îl ajuta cu nimic ).Recent au apărut și niște pe fata lui, mai exact in partea de sus a obrajilor , și in colțurile de sus a frunții.Nu vreau sa îl mai văd asa și nu stiu ce sa fac, și nici el nu știe ce sa facă, medici de la noi din oraș nu au stiu ce sa ii zică , nimeni nu da un diagnositc clar și nimeni nu spune ceva concret

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De la ce pot fi aceste crize?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.