Clickmed
programare rapida la medic

Am epilepsie sau nu?

Epilepsie
Intrebare postata de Utilizator11575977403 cu 4 ani in urma

Buna ziua. In august anul acesta in urma unei arsuri destul de urate pe piciorul drept sus am făcut o criza de epilepsie noapte în timpul somnului . Am ajuns la urgență. Mi s.au făcut analizele și fiind prima criza nu mi s.a dat tratament. Analizele au ieșit cu magneziul, calciul, potasiu sub limita . Mi s.a făcut ct și nu a ieșit nimic . După 2 luni am avut din nou o criza..însă asta nu s.a mai întâmplat în timp ce dormeam că prima criza. Am simțit că o greutate îmi apasă pe piept și nu am aer apoi am leșinat. Am ajuns din nou la urgență . Din nou aceleași analize cu valori mici , Ct curat. Mi s.a prescris keppra 500 mg seara și 500 dimineață apoi după o săptămână să cresc la 1000 seara și 1000 dimineață. M.am simțit foarte rau când am început acest tratament...aproape toate efectele adverse le aveam...dureri de cap, amețeală, lipsa de concentrare etc. Am incercat să măresc doza însă m.am simțit mai rău așa că am rămas la doza inițială de 500 cu 500. Am făcut 3 encefalograme, 2 Ct și rmn. Toate curate . Însă doctorul neurolog însista sa îmi continui tratamentul antiepileptic. Îmi spune că am epilepsie conform unui martor care a descris crizele mele din timpul lesinului. Menționez că la ambele crize nu mi.am muscat limba și nu am facut pe mine ( astea sunt specifice epilepsiei) va rog am nevoie de un sfat...ce as putea sa fac că să mă conving că am sau nu epilepsie? Îmi e teama că iau medicamente epileptice (care mă afectează mult psihic și fizic) și de fapt poate eu sufăr de altceva ...poate spasmofilie...nu știu...menționez că am fost și la cardiolog (care a zis că am o valva înfundată la inimă însă asta nu ar fii putut cauza aceste leșinuri și spasme musculare conform spuselor martorului) și am fost și la pneumolog și totul este in regula. Nu știu ce să mai fac...aștept un sfat va rog. Mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am epilepsie sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Epilepsia-si-Convulsiile/epilepsia-simptome-cauze-si-tratament_17635

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.