Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11575891987 cu 4 ani in urma

Sunt însărcinată asa arata testul. Dar am avut sterilet și cu tot cu steriletul respectiv am rămas. Sunt în Belgia acuma mia întârziat ciclul și nu miam dat seama ca ar fi sarcina pana ce nu am făcut 2 teste ce confirma. Am fost la Medic sa vad ce am doctorița spune ca ar fi sarcina dar nu de dezvolta oare din cauza steriletului mia scos și a zis sa merg în 28 dec la control sa vad. Când mia scos a spus ca e mic și ca poare nu se va dezvolta. Eu vreau sa știu ce riscuri sunt sa aibă probleme sa știu sa renunț la sarcina asta ce sa fac

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.