Clickmed
programare rapida la medic

Menstruație cu mari probleme ?

Ginecologie
Intrebare postata de Utilizator11575443599 cu 4 ani in urma

Bună ziua..
Am 23 de ani și un istoric oribil în legătură cu ciclul menstrual, în sensul în care de vreo 6 ani de zile atunci când apare este îngrozitor de dureros și abundent, cu cheaguri destul de mari. În tot acest timp am luat diferite pastile pentru calmarea durerii precum Aulin, indometacin, no-spa, algocalmin fiolă. Câteodată le luam și împreună pentru că administrate separat nu își mai făceau efectul.
În luna martie a acestui an am ajuns la spital în a 3-a zi de menstruație, prezentând dureri puternice în partea ovarului stâng și febră, mai exact 38°+. În urma controlului făcut de medic s-a constatat faptul că am o infecție la acel ovar și mi-a prescris un tratament cu Duphaston, normens și încă un antibiotic al cărui nume, din păcate, nu mi-l mai amintesc. Au fost ceva schimbări în bine.. dar pe o perioadă scurtă de timp. Această lună a fost cea mai urâtă de până acum, în sensul în care durerile au fost inexplicabil (în cuvinte) de dureroase, tot în partea ovarului stâng. In ziua cu numărul 9 a menstruației am consultat medicul, iar în urma ecografiei, unde s-a depistat că am infecție la ovarul stâng și uterul inflamat, am urmat un tratament cu efficef 200, detrical, Tarosin și etamsilat injectabil. Menționez faptul că datorită injecțiilor menstruația s-a oprit, iar eu am întrerupt tratamentul cu injecțiile, crezând că am scăpat de această povară, dar din păcate asta a fost valabil doar pentru 24h. Am continuat până noaptea trecută aceste injecții etamsilat și deși eram în acest tratament, menstruația a reapărut, cu o culoare de maro roșiatic, destul de abundentă și lichidă. Astăzi sunt în ziua cu numărul 18 și încă persistă. Am consultat medicul din nou astăzi, iar în urma altei ecografii s-a observat o inflamație a uterului și în plus, a ovarului drept, cu infecție cu tot. Mi-a prescris ampiplus injectabil și etamsilat injectabil însă eu abia din această seară le voi putea începe. Întrebarea mea este.. ce ar putea fi? Ce aș putea face? A mai fost cineva în situația aceasta? Aș putea scăpa de aceste dureri și probleme care se intensifică tot mai mult? Ar fi recomandat să îmi scot acel ovar? Nu știu la cine să mai apelez, devin tot mai obosită, agitată și mai stresată, eu de regulă fiind o persoană destul de împăcată cu ideea de a suporta dureri și probleme de sănătate. Am ajuns la capătul puterilor..
Menționez și faptul că nu am copii, nu am suferit avorturi sau alte lucruri legate de vreo posibilă sarcină..
Vă mulțumesc, vă doresc o zi frumoasă și multă sănătate!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruație cu mari probleme ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.