Clickmed
programare rapida la medic

Câte radiografii se pot face în 2 luni?

Afectiuni coloana vertebrala Examen radiografic Spondiloartrita
Intrebare postata de Utilizator11575279391 cu 4 ani in urma

Bună seara,

După un consult recent la medicul ortoped, din cauza unor dureri cervicale și parestezii, cu iradiere in membrul superior stâng (senzații de usturime și durere de intensitate mai mare, în special în zona claviculei și a umărului stâng), acesta mi-a recomandat să-mi fac o radiografie cervicală, față și profil. I-am spus domnului doctor că, în urmă cu aproximativ 5 săptămâni, am efectuat o radiografie la plămâni, însă nu a zis că ar fi vreo problemă, dar am ceva rețineri să fac altă radiografie la un timp așa scurt între ele, mai ales că, până în urmă cu câțiva ani, aveam sistemul imunitar destul de slab și răceam foarte des. V-aș fi recunoscătoare dacă mi-ați spune și opinia dumneavoastră în această privință. Considerați că există vreun risc sau efecte negative important/e să fac aceste radiografii acum, la nici 2 luni după ce am făcut-o pe cea la plămâni? Poate fi ecografia cervicală o alternativă eficace pentru același diagnostic (suspiciune de spondilopatie cervicală)?
Menționez că rx-ul la plămâni a prima radiografie pe care am făcut vreodată.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Câte radiografii se pot face în 2 luni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11586097853 (acum 4 ani)

pana la urma ai aflat la ce interval de timp se pot face radiografii?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11586097853
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11586097853
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.