Clickmed
programare rapida la medic

Boli cu transmitere sexuala?

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de Utilizator11573064723 cu 4 ani in urma

Buna ziua...dupa un act sexual neprotejat am inceput sa am un disconfort ..mam adresat la medicul urolog mia spus ca este o infectie. mia dat orcipol (ciprofloxacina,ornidazol)antibiotice 15zile...dupa tratament simtomele nu au disparut...dupa alte 4,5zile..am inceput sa ma simt rau ,obosela,dureri musculare,slabiciuni,lipsa poftei de mincare, la o noua vizita la urolog mia spus ca poate fi de la antibiotice si mia dat flor biotic...am facut analizele la hepatita b,c si hiv la o luna dupa contact au esit negative, am facut alte analize (examenul microscopic al secretului uretral la barbati,o investigatie pentru trihomanos vaginalis siADN urealiticum parvum sau ceva de genul...toate au esit bine..dar simtomele liam avut vreo 6saptamini..am avut si transpiratii nocturne..ganglionii umflati,acum am dureri peniene si de testicule dupa ejaculare...am facut si sumarul de urina si urocultura,nu au fost gasite infectii..la 40zile dupa contactul sexual am facut alt test hiv in italia de generatia 4..mi sa spus ca rezultatul este definitiv dupa 40zile...as vrea sa stiu daca analizele care le-am facut pot depista si boli cum sunt gonorea sifilisul clamidya?si ce analize ar trebui sa mai fac?multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boli cu transmitere sexuala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.