Clickmed
programare rapida la medic

Bună ziua, as avea o întrebare in legatura cu un rmn făcut in urma unui blocaj la spate sa-i spun asa. ?

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de Utilizator11572703097 cu 4 ani in urma

In rmn rezultatul este altfel :la L5-S1 protuzie discala focala mediana cu amprenta durala si atingere radiculara bilat în recese. As dori daca se poate sa știu mai exact ce înseamă, daca este grav si care ar fi posibilele tratamente. Menționez că am 24 de ani si ca in copilărie am căzut cu spatele de un gard și mai apoi crescând m-a tot durut zona aia până am ajuns să am activități de ridicat obiecte grele si din cauza aceasta sa simt o durere foarte puternica încât sa ajung sa nu mai pot să ma aplec.(asta s-a întâmplat acuma cateva zile).

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună ziua, as avea o întrebare in legatura cu un rmn făcut in urma unui blocaj la spate sa-i spun asa. ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.