Clickmed
programare rapida la medic

Este posibil sa nu existe compatibilitate dupa 19 ani de casatorie??

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de Utilizator11571648706 cu 4 ani in urma

Buna! Inca de la inceputul casatoriei mele au aparut unele chestii contradictorii in ce priveste relatia intima.Declicul meu in ce priveste sexul si apetitul meu slab pentru relatiile mele intime s-a produs din copilaria mea cand am.fost molestata de o ruda de-a mea.Am incercat sa ma comport normal si sa aacund acest lucru de sotul meu datorita faptului ca il iubeam si mi-a fost teama sa nu-l pierd.Stiam cat de prioritar a fost si este sexul pentru el.L-am inteles si am incercat sa fiu femeia perfecta pentru el si de aceea am acceptat sa fac chestii pe care nu mi le doream si.nu simteam sa le fac dar le faceam doar pentru al face fericit.Peste ani insa nu m-am simtit deloc iubita ci m-am simtit doar un aparat de facut sex si cam atat.Certurile noastra pe subiect de sex s-au accentuat si.problemele au aparut.....l-a contactul sexual eu nu ma lubrifiez deloc si asa apar unele iritatii la el.El ma acuza pentru problema asta ca umblu cu altcineva ...ceea ce nu era adevarat.In ultima perioada ma simt extrem de umilita ca mi se aduc multe jigniri,cum ar fi ca am vaginul largit ca de aceea nj ma lubrifiez.Uneori ma lubrifiez la inceput dupa care totul este uscat la 5 minute de contact.Am fost la n ori la ginecologie,am discutat cu doctorul meu problemele pe care le are sotul mei si.mi s-a spus ca sunt o persoana care ma excit greu.....tin sa mentionez ca am ovare polichistice.Exista riscul ca apetitul sexual extrem de slab sa se datoreze si acestui fapt? Ce sansa mai are un cuplu care unul e activ si unul e pasiv(sexual) sa mainaiba o viata de familie fericita?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este posibil sa nu existe compatibilitate dupa 19 ani de casatorie??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.