Clickmed
programare rapida la medic

Citire rezultat RMN, vă rog?

Afectiuni neurologice Neurochirurgie
Intrebare postata de membru331504 cu 4 ani in urma

Bună seara! Mă numesc Daniela şi am 21 de ani.

Acum o lună m-am adresat medicului neurolog pentru o problemă care persista de în jur de un an. Această problemă consta în câteva simptome ciudate ce ţineau, aşa cum cred eu, de cap: ameţeli foarte dese, dezechilibrări (mai ales când închid ochii sau pe întuneric), dureri de cap (uneori şi la maxilar, la nivelul ochilor), înţepături la nivelul capului, probleme de memorie, uneori şi de vorbire, sensibilitate la lumină, senzaţii de căldură în anumite zone ale capului.

După efectuarea RMN-ului, rezultatul a fost următorul:
- demielinizare micronodulara unica, de ~4/2,5/2,5 mm, in regiunea anterioara a corpului calos, parasagitala stanga, hipersemnal T2 si FLAIR, izosemnal T1, fara restrictie de difuzie, cu aspect nespecific;

- bucle vasculare arteriale (AICA) ce inconjura traiectele cisternale bilaterale ale nervilor VII-VIII.

Vă rog să mă ajutaţi cu o părere despre ce înseamnă exact aceste rezultate şi dacă este ceva grav. Va mai dura puţin până reuşesc să ajung şi la medicul neurolog, dar, după o căutare pe internet şi denumirea ciudată, sunt puţin nesigură şi agitată în privinţa aceasta.

Vă mulţumesc şi vă doresc toate cele bune! :)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Citire rezultat RMN, vă rog?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Etelka (acum un an)

Bună ziua
Ati aflat ce era?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Etelka
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Etelka
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.