Clickmed
programare rapida la medic

Atac de panica, probleme cardiace sau alta problema de sanatate?

Ameteala Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de Utilizator11571339179 cu 4 ani in urma

Bunã,
Va voi povesti ce mi se intampla din ce in ce mai des deoarece as vrea sa am o prima parere despre ceea ce ar putea fi.
Am momente (de ce mai multe ori noaptea) cand fac niste crize care apar din senin. Totul incepe cu o fierbinteala la nivelul stomacului care urca incet incet spre cap, am o senzatie de cap greu, simt o ameteala ciudata. Incerc sa ma linistesc chiar daca situatia ma sperie si cateodata incerc sa dorm, insa dupa 10 minute de somn ma trezesc din cauza palpitatiilor, am tensiunea foarte ridicata 16/10 bataile inimii depasesc 100 pe min, simt ca nu imi ajunge aerul, tremur extrem de tare, imi trebui extrem de mult timp pentru a ma calma. Aceste crize le am de aproximativ doi ani, in primul an au fost cateva crize carora nu le-am acordat prea multa importanta, insa in ultimul an crizele apareau odata pe luna, iar acuma apar mult mai des, aproape in fiecare seara ma confrunt cu un inceput de criza pe care ma chinui sa il evit, insa sunt momente in care criza apare brusc si nu pot face nimic. Ce ar putea fi, sunt destul de panicata pentru ca nu inteleg ce mi se intampla.
Va multumesc pentru raspunsuri.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atac de panica, probleme cardiace sau alta problema de sanatate?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21573545709 (acum 4 ani)

ma confrunt deja de 5 luni cu astfel de stari. anxietate, de la care am si dezvoltat ipohondrie, atacuri de panica... nu te speria. poti sa te duci sa iti faci niste analize si un control la cardiolog pentru a exclude alte cauze. insa eu iti spun ca am fost la cardiolog, pneumolog, medicina interna, doua seturi de analize, endocrinolog...si e totul ok...deci...psiholog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21573545709
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21573545709
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.