Clickmed
programare rapida la medic

Depresie sau sevraj?

Depresie
Intrebare postata de Utilizator11569435575 cu 4 ani in urma

Buna ziua! Prietenul meu este dependent de substante psihoactive(etnobotanice). Stie ca eu nu sunt de acord cu asta si a incercat de cateva ori sa renunte la ele. E totul ok in primele zile, cu exceptia starii lui de sanatate. Are ameteli, stari de voma, somnolenta etc. Totul merge ok pana la primul gest care i se pare lui nepotrivit. Atunci incepe circul, devine foarte nervos, recalcitrant, plange mult, are ganduri suicidale. In momentul ala o luam de la capat. Ca sa scape de starea asta, se apuca din nou de consumat. El spune ca are starile astea din cauza perioadei grele prin care a trecut pana acum scurt timp si ca etnobotanicele il ajuta si ca va renunta la ele imediat ce isi va reveni. Eu zic ca sunt pur si simplu efectele sevrajului, caruia nu poate sa ii faca fata. L-am implorat sa mearga la un specialist pentru ajutor, si a refuzat. Spune ca nu il poate ajuta asa ceva. Intrebarea mea este, cum as putea eu sa il ajut sa treaca peste emotiile acestea puternice? Nu mai stiu cum sa procedez. Sau exista ceva naturist care sa aiba catusi de putin efect de sedativ? Poate reusesc sa il conving sa ia asa ceva...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie sau sevraj?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.