Clickmed
programare rapida la medic

Basici pe corp care la o usoara atingere se sparg.?

Afectiuni minore ale pielii Alergii Boli de piele Infectii ale pielii
Intrebare postata de Utilizator11569078079 cu 4 ani in urma

Buna ziua. De o săptamana imi apar pe corp mici basici cu lichid transparent...unele au o mica parte in care lichidul nu mai este transparent e alb-galbui. Daca ating basicile se sparg instantaneu dupa care in zona respectiva se face o rana care se extinde din ce in ce mai tare pana la un anumit punct dupa care se usuca. Rana prinde coaja...dar cand fac dus se inmoaie si pe marginea coajei piele se besica si in asa fel se extind. Tin sa mentionez ca aceste basici au aparut pe fesa stanga, pe mana dreapta si astazi una sub ochiul stang si la buza de jos in partea dreapta. Nu ma mananca nu ma dor...nu jeneaza din aceste puncte de vedere. Nu am avut febra, varsaturi sau alte simptome de acest gen. Au aparut pur si simplu fara nici un simptom. Si pe langa acestea am si o iritatie nazala, la marginea narii stangi care nu trece si a aparut cam in acelsi timp cu aceste basici si aceste rani. Au aparut pe corp dupa ce am fost in Spania in zona Barcelonei si am fost piscat de tantari. Ma gandesc sa nu fie o reactie alergica la tantari sau o infectie ceva. Am folosit gel l-mesitran, care pare sa nu prea aiba efect. Mici ameliorari se observă la unele rani, dar apar alte basici care la fel ajung sa fie rani. Nu sunt in tara si nu pot ajunge momentan la un control de specialitate. In următoarea luna merg acasa. Dar as vrea sa stiu daca se poate rezolva cumva pana ajung acasa sau daca ar trebui sa plec acasa acum. Multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Basici pe corp care la o usoara atingere se sparg.?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11575575737 (acum 4 ani)

Ati aflat raspuns la asta ? Sunt In aceeasi situatie
Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11575575737
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11575575737
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ramona (acum 10 luni)

Bună ziua! Și noi ne confrutam cu aceiași situație. Oare ați aflat cum se numește și ce tratament trebuie?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ramona
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ramona
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.