Clickmed
programare rapida la medic

Probleme de integrare?

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de Utilizator11569058446 cu 4 ani in urma

Buna ziua. Sunt Roxana in varsta de 31 de ani, căsătorită si avem o fata in varsta de 3 ani Maria. Maria ă mers la cresa dr la vârsta de 1 an si jumatate. S-a integrat foarte bine inca din prima zi. Aveam momente cand se trezea singură sa meargă la cresa sau chiar dorea si in weekend. Acum am făcut trecerea de la cresa la grădiniță, specific ca la sfarsitul lunii iulie S-a terminat cresa , iar pe 9 septembrie ă început grădiniță tot in aceiasi unitate ( cladire).
IN prima zi si-a luat scaunelul singurica ,a spus la revedere, foarte bine ă reactionat.Era foarte încântată de "patuturile mici , de wc mici", imi povestea cu drag.Au trecut o saptamana si 3 zile apoi au început să refuze sa mai meargă la grădiniță, repulsie totală fata de doamnele educatoare, începea să plângă in hohote doar cand auzea de gradinita. In acel moment am intrebat-o de ce nu mai vrea. Raspunsul ei ă fost ca vrea la alta doamna, ca ii este frica de doamna. În cele din urmă am avut o discuție cu doamna educatoare si mi-a spus că Maria S-a izolat împreună cu un băiețel si nu vor sa socializeze cu ceilalți copii , nici macar cu ele. M-au asigurat caele nu au gresit cu nimic , nici nu au certatat-o. Imi este greu sa cred acest lucru ca S-a intamplat din senin, având în vedere că are 7 colegi din cei de la cresa. A spus că doarme in reprize si se trezeste din somn plangand. În concluzie educatoarele cred ca este o problema de adaptare la colectiv. Dumneavoastra ce credeți?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme de integrare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.