Clickmed
programare rapida la medic

Sufar pe partea de ATENTIE/CONCENTRARE.Un sfat?Ajutor?

Tulburari de atentie Depresie majora Depresie Anxietatea de performanta Anxietate si stres Psihoza Psihoza depresiva Tulburare de anxietate sociala Schizofrenie
Intrebare postata de cu 4 ani in urma

Ce pot sa iau pentru atentie/concentrare dar care sa nu interactioneze cu antidepresivul si neurolepticul pe care deja le iau?Am probleme serioase de atentie/concentrare si nu stiu ce sa mai fac.Doctorul meu psihiatru ridica din umeri ca cica nu e cu suplimentele si ca e de la boala si de la medicamentatia ce o iau ptr.schizo si toc.
Ma gandesc ca problemele astea, daca sunt asa de persistente si suparatoare pentru mine sa nu se fi transformant in ceva mai grav, organic la cap, ar trebui sa fac un CT?
Ce m-ar putea ajuta strict pe partea de ATENTIE insa fara sa interactioneze cu Rispolept Consta, quetiapina si fluoxetina ce o iau eu.
Un medic psihiatru sau un bun cunoscator m-ar putea ajuta?
Am schizo si toc, nu mai am decat simptome de toc, schizo e sub control dar ATENTIA ma dispera, nu reusesc sa am capacitatea de atentie, sa ma focusez bine pe ce trebuie sa fac, am dificultati si pe strada unde e multa lume, cateodata nu pot sa ma concentrez nici sa trec strada daca e aglomerat si multa lume si daca sunt mai multe strazi.
Cine ma poate ajuta?va rog din suflet, macar cu un sfat.
Multumesc mult anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sufar pe partea de ATENTIE/CONCENTRARE.Un sfat?Ajutor?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.