Clickmed
programare rapida la medic

Tata ma injura. Ce sa fac?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de cu 4 ani in urma

Buna ziua , am 23 de ani si traiesc impreuna cu parintii . Problema este urmatoarea : tata este un om cu probleme comportamentale, ma injura , ma f..e in gura , toate injuraturile din lume pe care un om normal nici nu si le poate inchipui. La fel si cu mama, o injura si ii spune mereu ca este p***a dar nu este asa . Tata le are si cu bautura , ii place sa bea . Ce sa fac ... unde sa ma duc , sunt disperat , momentan am un serviciu unde castig 1000 de lei pe luna .. mama este casnica ... am terminat doua facultăți si nu mai pot suporta sa stau in curte cu un astel de animal . Unde sa ma duc... ce ma sfatuiti ?
Dupa cum am mentionat , nu am posibilitati financiare sa ma mut undeva impreuna cu mama si cu fratiorul meu mai mic , care este clasa a Vi-a si mai nou, asista si el la certurile noastre! Va mulțumesc din suflet !
Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tata ma injura. Ce sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11576799250 (acum 4 ani)

Ar trebui sa discutați cu mama dumneavoastră, decizia trebuie sa o ia dumneaei, in așa fel puteți ajunge la o soluție, doar împreuna și sa dorească și ea. Poate aveti o ruda care sa va ajute pentru început, la care sa stați pana strângeți ceva bani de chirie, sau poate cineva sa va împrumute, și mama încearcă un job part-time cumva, greu la început dar o sa înfloriti împreuna in mai puțin de un an, veți avea roadă.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11576799250
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11576799250
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11576799250 (acum 4 ani)

Și pana luați decizia, ignorați tatăl când va înjură, imaginativă ca vorbește cu altcineva și nu se adresează la voi. In caz ca devine violent din motiv ca este ignorat înregistrați la telefon ca dovada și imediat chemați poliția. O data doua trei și poate va eliberează el locuința sa nu va deranjați voi...
Revin la ce am spus anterior, aproape tot depinde de mama dumneavoastră, și dacă va avea sprijin și susținere de la voi copii, o va face.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11576799250
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11576799250
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.