Clickmed
programare rapida la medic

Genunchiul i-mi trosneste cand il indrept si m-ai ales cand urc scarile?

Osteoporoza
Intrebare postata de Utilizator11563975372 cu 4 ani in urma

Am 29 de ani ,sunt o persoana foarte attiva,mer mult pe jos ,stau cam mult in picioare si merg la sala de fidnes cam de 3 ani!De saptamana trecuta dupa ce am facut exercitiile ce le faceam pt picioare o data pe saptamana cu greutati, mergand spre casa am observat ca-mi trosneste genunchiul, m-ai ales cand urcam scarile, ca si cum s-ar rupe ceva!Astazi i-mi da si putina sensibilitate ca o legera furnicatura, va si cum ar atinge nervul si se simte de la genunchi pana in varfurile degetelor de la picioare .Cateodata il simt ca si cum m-ar tine Ceva,dar fara durere si mi se umfla f putin daca stau toata ziua in picioare!Ce ma puteti sfatuii?Mai pot continua merge la sala dar sa fiu atenta cu exercitiile sau trebuie sa ma ingrijorez si sa merg la un consult cat m-ai repede?Va mulţumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Genunchiul i-mi trosneste cand il indrept si m-ai ales cand urc scarile?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.