Clickmed
programare rapida la medic

Cat de grav e? raspuns medic

Varice
Intrebare postata de Utilizator11562961657 cu 4 ani in urma

Am o varice destul de mare pe piciorul stâng. Nu prea am avut probleme cu ea. De recent m-am lovit cu un lemn exact in locul cu varice. Am simtit o durere sp***a in zona unde m-am lovit. Ceea ce mi sa parut normal dupa lovitura pe care am primit. Dupa 3 zile durerea sa agravat. Am inceput sa am dureri la miscare. Am inceput sa șchiopăi durerea sa mutat mai sus de genunchi. Daca stau cu piciorul întins nu simt nici o durere, daca ating cu mana ma doare si zona lovita a devenit tare ca piatra. Daca stau jos si vreau sa ma ridic sa plec de abia ma pot misca de durere.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cat de grav e?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Admin SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-ale-venelor/boala-varicoasa-varicele-hidrostatice_968

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefarimed MStefarimed este un medic autorizat SFM (acum 4 ani)

V-ar trebui o ecografie Doppler venos pe acel picior. Doar asa se poate evalua daca este afectata circulatia venoasa. La clinica noastra vine un chirurg vascular care face aceste investigatii, dr. Madalina Gavanescu. Programarile se fac telefonic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Stefarimed
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Stefarimed
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.