Clickmed
programare rapida la medic

Este posibil sa am cancer nazal sau doar o perforatie a septului? raspuns medic

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Utilizator11562523417 cu 4 ani in urma

Buna ziua! Sunt consumatoare de cocaina
de 2 ani. Am inceput prin a consuma in cantitati mici odata sau maxim de 2 ori pe saptamana, dar de aproximativ 4-5 luni consum aproape zilnic si nici nu ma mai odihnesc cum trebuie din aceasta cauza (am avut momente cand nu am dormit cate 2-3 zile la rand).
Am o problema despre care nu as vrea sa vorbesc cu un medic in mod direct fiindca nu ma simt in stare si sunt constienta de cat de gresit este ceea ce fac.
Acum o luna si jumatate am racit.. nu am dat importanta la inceput, dar dupa 2 aaptamani am observat ca nu mi se mai opreste nasul din curs si durerile la nivelul sinusurilor (ceea ce nu mi s-a mai intamplat la racelile anterioare desi consumam aceleasi cantati de cocaina).
Am fost la un control, iar doctorul a spus ca este vorba de sinuzit. Am urmat un tratament de o saptamana (inhalatii, nurofen forte/ sinupret/spray nazal) dar in acelasi timp am continuat si cu consumul de cocaina ceea ce, pentru ca am scris acum, mi se pare o p***ae atat de mare incat nici nu imi vine sa cred ca am facut-o.
Bineinteles ca tratamentul nu a dat randament in acest mod si au continuat congestiile nazale, durerile de cap, sangerarile, etc.
Dar cea mai mare problema este de fapt ce mi se intampla de o saptamana sau chiar mai mult... am impresia ca bucati din septul meu incep sa cada. Nu stiu daca este in capul meu, poate sunt doar coji dar idea este ca se simte inauntru ceva schimbat in nara stanga este mai observabil fata de cea dreapta. Ca sa fiu mai explicita, si-a schimbat forma si se simte ca si cerul gurii, doar ca atunci cand o ating simt ca se decojeste mai mult. Ma ustura foarte tare nara stanga, nu pot respira mai deloc, decat pe gura si am senzatia ca am ceva blocat cand pe o nara, cand pe alta, mai ales dupa ce il suflu, ac***a secretii in cantitati foarte mari, cateodata apoase dar mai des apar cele gelatinoase, verzui, insotite de sange si coji. Plus ca am si ochii foarte umflati si uscati.
Am mare nevoie de un sfat pentru ca sunt foarte speriata si hotarata sa renunt la acest “viciu” pana nu este prea tarziu.. Asta sperand ca nu este deja tarziu... Am citit undeva ca ar putea fi vorba de cancer nazal fiindca am regasit aproape toate simptomele mele pe lista, inafara de caderea dintilor..
Nu am mai patit asa ceva niciodata.. cand consumam inainte nu aveam probleme nici macar cu congestii simple dar banuiesc, ca trecand timpul a inceput sa devina tot mai sensibil corpul meu la aceasta porcarie. Ma simt foarte obosita mereu, am slabit 5 kg (desi 5 luni m-am chinuit sa le dau jos cu diete si acum ca prin minune s-au dus) si toate acestea de o luna si jumatate. Va rog din suflet orice sfat ma ajuta enorm! Daca stiti ce pot face in aceasta situatie...Va multumesc anticipat!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este posibil sa am cancer nazal sau doar o perforatie a septului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 4 ani)

Buna ziua. Aveti nevoie de un consult la medicul ORL-ist care sa faca o investigatie amanuntita. De asemenea, examen din secretiile nazale pentru bacterii si fungi(ciuperci gen Candida). Nu este cazul sa va ganditi la cancer.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.